Місто всіяне ямами. Пригадаємо, де у Тернополі робили капремонт минулоріч

Місто всіяне ямами. Пригадаємо, де у Тернополі робили капремонт минулоріч
  • Тернополяни нарікають на жахливі ями на вул. 15 Квітня, яку ремонтували минулого року.
  • У міськраді запевняють: там проводили поточний і ямковий ремонт. Але лише на капітальний дорожники дають кількарічну гарантію і ремонтують за власний кошт, якщо ями «повилазили» знову.

 

Дороги відремонтували у 2018 році, а там асфальт зійшов разом зі снігом.

Нарікань у соцмережах чимало. Водії виставляють фото знищених коліс та нарікають на владу.

Серед відремонтованих минулоріч доріг тернополяни згадують і вул. 15 Квітня.

Відео дня

На 15 Квітня минулого року проводився поточний ремонт з двох сторін – при в’їзді до міста з боку Збаража та від Збаразького повороту в напрямку онкодиспансеру, каже начальник відділу технагляду міськради Олег Вітик. Ці ділянки у нормальному стані. «Полетіли» ті, де проводили ямковий ремонт.

- Ямковий ремонт - це превентивні заходи, які потрібно проводити, бо йдеться про безпеку людей, - каже Олег Вітик. – Ями латати дозволено держстандартами в будь-яку погоду, без дотримання правил технології. Ми свідомо йдемо на певні фінансові втрати. І знаємо, що такий ремонт не буде довговічним. Але безпека, життя і здоров’я людей, як і їхнє майно – в даному випадку транспорт – це на першому місці.

Якщо дорогу ремонтували капітально, то лише в цьому випадку підрядник дає п’ятирічну гарантію, запевнила речник міськради Мар’яна Зварич. І, якщо на відремонтованій дорозі все ж з’явились недоліки, має відремонтувати її в найкоротший термін і за власний кошт.  

Титульний список доріг, які капітально відремонтують у Тернополі цього року, виконком ще не затвердив, запевнили у міськраді.

 

Які дороги у Тернополі відремонтували у 2018 році

1. Капітальний ремонт вул. В.Чорновола (ділянка від вул. І.Франка до вул. Б.Хмельницького);

2. Капітальний ремонт - схема організації дорожнього руху на ділянці перехрестя вул. Медова – вул. Танцорова –вул. Патріарха Мстислава;

3. Капітальний ремонт території від бульвару Т.Шевченка до житлового будинку за адресою О. Кульчицької, 9;

4. Капітальний ремонт – благоустрій території від вул. Коперника до ДП «Тернопільський облавтодор»;

5. Перехрестя вул. Бригадна-вул. Глибока Долина - вул. Хліборобна.

6. Капітальний ремонт частини дороги по вул. Шашкевича в м. Тернополі–ділянка від вул. Руської до вул. Танцорова

7. Капітальний ремонт– заміна верхнього шару дорожнього одягу по вул. Тролейбусній (ділянка від житлового будинку №4а до вул. Бережанської)

8. Капітальний ремонт дорожнього одягу на вул. Бродівській (ділянка від супермаркета «АРС-Кераміка» до шляхопроводу)

9. Капітальний ремонт– влаштування деформаційного шва на шляхопроводі та дорожнього огородження по вул. Бродівській

10. Капітальний ремонт– заміна верхнього шару дорожнього одягу вул. Бережанська (ділянка від вул. Лучаківського до вул. Тролейбусної)

11. Капітальний ремонт перехрестя вул. Дружби та вул. Миру

12 Капітальний ремонт вул. Стадникової.

13. Капітальний ремонт під’їзної дороги від вул. С.Будного до ЗОШ №16

14. Капітальний ремонт– влаштування підвищеного пішохідного переходу на проспекті Злуки

15. Капітальний ремонт вул. Промислової (ділянка від вул. Поліської до вул. Лук'яновича)

16. Капітальний ремонт– підсилення основи дорожнього одягу проїзної частини по вул. Шашкевича.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • David Starr

    Певно дорожники у змові з шиномонтажниками )
  • Ната Лия

    ці "ремонтники" брешуть і не червоніють!!!!дороги всі в ямах і ті,де ямковий ремонт був і ті,де капітальний!!!

    Ната Лия reply Ната Лия

    ввзьмемо ділянку від збаражського кола у напряму онкодиспансера.....кажуть ,що  ремонт капітальний!!!!п"ять років гарантіі!!!де ті гарантіі???величезні ями???де гарантійний ремонт за рахунок підрядника у найкоротші терміни?????

    Ірина Белякова reply Ната Лия

    На 15 Квітня минулого року проводився поточний ремонт з двох сторін
    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/DTP/misto-vsiyane-yamami-prigadaemo-de-u-ternopoli-robili-kapremont-minulo-10799960.html

    Ірина Белякова reply Ната Лия

    за цю ділянку сказали, що там був поточний, а не капітальний

    Ната Лия reply Ірина Белякова

    ці чинуші-шахраі ,як тільки не назвуть свою підлу справу!!!І капітальний ремонт і поточний ремонт і ямковий і сезонний і косметичний і т.п.)))ці всі епітети для того і вживають,щоб не було законних претензій!  завжди можна викрутися))))

    Anonymous reply Ірина Белякова

    А поточний, то як? Тут питання стоїть так - або якісний ремонт, або халтура. От чому в Польщі ямковий ремонт, то на роки, а в нас на кілька тижнів? Кілька днів тому, вул. Чалдаєва, відлига, все у воді. Ідіоти просто у воду закидають асфальт, в них ремонт. І доки його вистачить? А до перших морозів. Вода ж то нікуди не поділась, замерзне-розмерзне і весь той "ремонт" просто змиє і зникне під колесами. А якби ту яму висушити, добре почистити, запраймерувати, а потім ту пломбу прогріти і закатати, то й стояав би той ремонт кілька років, як в Польщі. Але ж то не в Польщі, то в цій пілятській державі...

    Ната Лия reply Anonymous

    дуже влучно сказано!!!!  і робиться це вме не тому що не вміють,а тому що на таких ремонтах купа бюджетних(людських) грошей можна вкрасти!!!!
  • Герасимчук Ростислав

    Цього року прям особливо дороги розбиті.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії Від читача 17:19 У квітневому топі вакансій на Тернопільщині - водій, продавець, кухар, швачка, медсестра, лікар 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату 16:05 Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:53 «Поділили на «своїх» і «чужих»? Переселенка з Харкова скаржиться, що синові не видали книги в бібліотеці 15:45 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 17 квітня 15:30 Сім’я полеглого воїна Миколи Пителя пожертвувала дзвін для храму play_circle_filled 14:48 На Тернопільщині розшукують чоловіка з Бережан 14:07 Удар по Чернігову: 14 загиблих, 61 людина постраждала play_circle_filled photo_camera 13:55 Куди після школи? Огляд закладів освіти для вступу (партнерський проєкт) 13:00 На фронті загинув Герой з Почаєва 12:05 Куди піти, що подивитися у Тернополі 17-21 квітня 11:30 У Тернополі відбудеться сесія міської ради — які питання вирішать 11:20 Лазерна епіляція Сandela 2+1. Кожна 3-тя процедура в подарунок! (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up