ДТП на Злуки: водій-жінка збила чоловіка

ДТП на Злуки: водій-жінка збила чоловіка
Фото взяті в автора Юрія Західного, що опубліковані у соціальної мережі ВК

Аварія за участі молодої жінки-водія та пішохода трапилася ввечері, у п`ятницю, 17 березня.

За свідченнями очевидців, чоловік перебігав дорогу з боку заправки "Автотехсервіс". Свідки переконані, що постраждалий спішив на маршрутку. Дівчині-водію, яка збила чоловіка, машина, що їхала по зустрічній смузі, засліпила фарами дорогу, тому вона просто не побачила пішохода і не змогла загальмувати. Проте дівчина сигналила йому. Удар був такої сили, що люди із сусіднього будинку почули це і вийшли на вулицю. 

- Він лежав обличчям до дороги на животі, дихав, у руці був пакет з пляшкою якоюсь, - згадує свідок Тіна Ларіна. - При ударі пляшка розбилась. Він лежав і від нього тхнуло алкоголем. Можливо, це тхнуло від нього, а, можливо, це була розбита пляшка горілки з його пакету, точно сказати важко. Голова у чоловіка була розбита, він був непритомний. Швидка допомога забрала потерпілого в лікарню. Згодом приїхала поліція, почала опитувати свідків.

Дівчина - водій, за словами очевидців, була шокована. Хвилювалася більше за потерпілого, аніж за себе.

Відео дня

- Я знаю, що у чоловіка виявили перелом двох ребер і струс мозгу, - розповідає тернополянка Тіна Ларіна. - Він живий, прийшов до тями і вже дав свідчення.

Свій коментар дала і Оксана Смільська, прес-секретар УПП в м. Тернопіль.

- Виникла ДТП з потерпілими близько 20:30 по вул. Злуки 8 у п`ятницю, 17 березня. Водій 1991 р.н., керуючи ТЗ ВАЗ 2101 днз, здійснила наїзд на пішохода, якого з тілесними ушкодженнями забрала БШД. Викликано слідчо-оперативну групу.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Анонім

    одного разу я на пішохідному переходив дорогу, а це від Маяка і на зуп. Гот. Галичина. Став на середині дороги і сам пропускав автомобілі, бо вони Гнали! з такою швидкістю! , що б навряд би зупинилися і пропустили мене. Так, як пише один з коментаторів, "сраку легше зупинити, ніж автомобіль".
  • Alexandr Katsyuk

    На даній вулиці достатньо пішохідних переходів, основна задача - заставити пішоходів переходити дорогу у встановлених місцях. Пішоходи, будьте обачні, водій така сама людина як і ви! Він не може слідкувати за ямами і за Вами одночасно. Шануймо один одного і не наражаймо один-одного на небезпеку!
  • Хрущ Василина

    Та на цій ділянці пішоходи достали. Невже так важко пройтися двісті метрів дальше, на пішохідний,спішите на смерть,так підіть втопіться,а не спричиняйте комусь проблем,сама постійну бачу,як там вибігають під колеса прямо.Штрафували б як мінімум 1000грн,то б думали може.

    Юлія Ятищук reply Хрущ Василина

    я вами повністю згідна!  Вибачте за вираження, але "задницю завжди легше спинити ніж автомобіль"

    Пустило reply Юлія Ятищук

    Пляшку жалко.
  • Bymer Vinni

    Дівчина невина але це назавжди залишеця в її пам'яті і з таким жити важко і знов сісти за руль.  Поспішив і біди наробив собі і людям .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up