На Бандери більше немає однієї "зебри". На яких вулицях у Тернополі ще будуть зміни?

На Бандери більше немає однієї "зебри". На яких вулицях у Тернополі ще будуть зміни?
  • Про те, що на проспекті Бандери забрали один з пішохідних переходів в редакцію «20 хвилин» повідомив читач Андрій.
  • Чому забрали перехід та де ще чекати змін, з’ясував журналіст «20 хвилин».

"Зебру" на проспекті Бандери, що біля зупинки «Обласна лікарня» замалювали сірою фарбою, а відповідні дорожні знаки прибрали. Переходити дорогу в цьому місці більше не можна.

Нагадаємо, ще один перехід на вулиці Пирогова також прибрали. Поруч лишився ще один - зі світлофором. Старий пішохідний перехід був в небезпечному місці на повороті. Саме тому його довелося забрати. Щоб люди не переходили дорогу у невідведених для того місцях, прольоти між огорожами закрили. Однак деякі тернополяни не зважають навіть на неї та обходять паркан, щоб не йти на перехід зі світлофором. Він, до слова, усього в 20 – 30 метрах.

Відео дня

На Бандери уже також почали облаштовувати огорожу. Робітники встановили стовпці та готуються зварювати металевий паркан. Він буде готовий найближчим часом. У кількох десятках метрів від старого переходу є ще один, зі світлофором.

Як розповідає начальник відділу технагляду Тернопільської міської ради Олег Вітик, пішохідний перехід заберуть не тільки на Бандери та Пирогова.

- Наразі в місті змінюють дорожню розмітку на трьох вулицях – на Пирогова, Бандери та Коперника, – каже Олег Вітик. – Це пов’язано з великим трафіком вулицями міста. На Коперника пішохідний перехід перенесуть. Проєкт погоджено міською радою та поліцією.  

Інші пішохідні переходи на Бандери та Пирогова та інших вулицях місті лишаються без змін. Тернополян просять бути уважними та обережними і не переходити дорогу в невідведених для цього місцях, оскільки це небезпечно не тільки для вас, а і для інших учасників дорожнього руху.

А що ви думаєте про зміну дорожньої розмітки? Діліться думками у коментарях!

Опитування

Чи варто зменшити кількість нерегульованих переходів?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Олександр

    https://www.instagram.com/p/B5ni8k7F-B5/?igshid=kvcw8kof05mk 12/2019 його знову зафарбували... Це якесь дике використання бютжетних коштів. Цікаво тих грошей що потрачено хватило б на встановлення світлофора який б синхронізувався із головним що за 40метрів?
  • тарас

    розумно
  • Терен

    Та в нас половина переходів небезпечні, але щоб вуйкам зручно було! Мало що не через 10 метрів перехід від переходу в найнесподіваніших місцях. Поза, не те що нормами, поза елементарним глуздом. Особливо шикарні переходи по лінії перехрестя  - робиш лівий поворот і зупиняєшся впоперек зустрічної бо там пішоходи забаву влаштували - один йде, а другий стоїть і чекає, поки той йому естафету передасть. Наробили вуйки вуйкам переходів, а тепер ради ідіоти дати не можуть.

    Пустило reply Терен

    Ходи пішки більше і роби лівий поворот.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінничині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up