На «Дружбі» невідомі сильно подряпали автомобілі. Шукають свідків

На «Дружбі» невідомі сильно подряпали автомобілі. Шукають свідків
  • Вже відомо про щонайменше два пошкоджені авто.
  • До поліції заяви не надходили. Проте після публікації у ЗМІ правоохоронці розпочали перевірку.
  • Потребуємо вашої допомоги! Прохання звернути увагу патрульній поліції, - пише у групі «Тернопільські плітки», що у Фейсбук тернополянин. - У ніч з 24 на 25 листопада на парковці вул. Тролейбусної, 1а невідома особа подерла дверки у новому авто. Глибоко, до заліза. Водій - законослухняний та порядний, тому версії про неправильну парковку відкидаються. 

Спочатку думали, що випадковість, але, як виявилось, такі вчинки на цій вулиці - не рідкість, пише тернополянин.  
- Просимо зголоситись постраждалих, якщо такі ще були. Можливо, є наводки. Можете писати в приват - анонімність гарантуємо, - йдеться у повідомленні.


У коментарях до посту – чимало припущень, чому саме подряпали машину – ще й так глибоко. Один з коментаторів опублікував фото свого пошкодженого автомобіля – теж на «Дружбі», на вул. Карпенка, 34.

- До поліції повідомлень про пошкоджені на «Дружбі» автомобілі останнім часом не надходили, - запевнив начальник відділу комунікації головного управління нацполіції в області Сергій Крета. – Проте після публікації у ЗМІ та соцмережах поліція розпочала перевірку за даним фактом.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Бульба

    Не потрібно зкидати з ваг особисту образу на того чи іншого, ну і звичайно "блатарів ", які паркуються на тротуарах чи клумбах!! Ну а про законопорядність - всі ми "законопорядні"))
  • Olga Goncharenko

    Це тупі підлітки, ми колись припаркувалися біля обласної лікарні, то якесь чмо всю сторону цвяхом поцарапало. А може наркомани

    Yura Shanayda reply Olga Goncharenko

    Також біля обласної лікарні, більше місяця тому, процарапали чимось гострим весь водійський бік=(

    від передньої фари по задню👿
  • Тарнополянин

    Може якийсь мудак вважаж це місце "своїм". Селюки люблять так чудити,це в них у крові. За десять см.межі городу, ріжуться сімя на сімю. А перебереться у місто,і хоче діяти так само

    толя reply Тарнополянин

    бики колгоспні
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up