На Гусятинщині зіштовхнулись два легкові авто: одна жінка загинула, ще двох людей госпіталізували (ФОТО)

На Гусятинщині зіштовхнулись два легкові авто: одна жінка загинула, ще двох людей госпіталізували (ФОТО)

ДТП з потерпілими трапилась поблизу села Крогулець Гусятинського району 7 лютого о 17.02.

На автодорозі зіштовхнулись автомобілі DAEWOO-NEXIA та CHEVROLET-LACETTI.  До ліквідації наслідків ДТП довелось залучали рятувальників.

Прибувши за викликом, бійці ДСНС здійснили заходи щоб унеможливити загорання машин, обгородили місце події та надали допомогу потерпілим.

За попередньою інформацією, водій автомобіля DAEWOO не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з передньою частиною іншого авто.

Відео дня

 

В результаті удару пасажирка з DAEWOO, 1985 року народження, яка сиділа попереду, від отриманих травм померла за кілька годин в лікарні. ЇЇ тринадцятирічного сина та чоловіка, який й керував автівкою, з травмами доправили до лікарні.

 

Водій іншого транспортного засобу пошкодив коліно, але його не госпіталізовували. Обидвоє кермувальників тверезі.

Автопригоди внесені в ЄРДР згідно статті 286 ККУ. Триває слідство.

До роботи залучали два чергові караули, із Копичинець та Чорткова. Загалом 7 рятувальників та дві одиниці спецтехніки.

Обставини події встановить слідство.

 

Ще одна аварія з потерпілими трапилась 7 лютого близько 7:20 на автодорозі Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль, неподалік села Зелена.

В ДТП потрапила родина з Івано-Франківщини та семеро тернополян.

Водій автомобіля Opel Vivaro не врахував дорожньої обстановки та не впорався з керуванням. Як результат – автомобіль занесло і він виїхав на зустрічну смугу, де врізався в Peugeot Expert.

Як з’ясувалося, водій Opel Vivaro взяв шістьох попутників з Тернополя і усі їхали в напрямку Івано-Франківщини. Двох пасажирок з даного авто госпіталізували. В однієї з жінок політравма, закрита травма грудної клітки і органів черевної порожнини. В іншої – забій поперекового відділу хребта та перелом кісток тазу.

В іншому бусі була родина з Тисмениці, яка їхала в гості до Тернополя. Дев’ятирічний хлопчик та його батько отримали легкі тілесні ушкодження. Їх не госпіталізовували. В дванадцятирічного братика медики констатували політравму, закриту черепно-мозкова травма та забій головного мозку. Дитина в лікарні.

Госпіталізували до медзакладу з закритим переломом нижньої третини колінного суглоба маму дітей та їхню бабусю. В жінки перелом середньої третини лівої плечової кістки.

При попередньому огляді місця події з’ясувалося, що дорога була частково оброблена протиожеледними засобами, але не прогорнута від снігу. Водії стверджують, що їхали на мінімальній швидкості. Кермувальник Opel Vivaro каже, що через погане дорожнє покриття його почало заносити і він, втративши керованість, виїхав на смугу зустрічного руху.

Це підтвердив і інший водій. Чоловік розповів, що коли помітив, як авто на зустрічній смузі почало заносити на дорозі, зупинився. Проте уникнути бокового зіткнення не вдалося.

У водіїв відібрали взірці крові для перевірки на вміст алкоголю. Подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань згідно статті 286 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці звертаються до усіх учасників дорожнього руху бути обережними на дорозі через погіршення погодних умов. Без потреби не виїжджайте і пам’ятайте, сильні снігопади та ожеледь та висока швидкість можуть призвести до нещастя.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera Від читача 14:22 Маленьким тернопільчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up