На Крушельницької ДТП. Потерпілих немає

На Крушельницької ДТП. Потерпілих немає
  • Очевидці кажуть, що між водіями – перепалка та шарпанина.
  • У поліції підтвердили інформацію про ДТП та запевняють, що рух не ускладнений і заторів немає.

 

На вул. Крушельницької зіткнулось два легковика. Аварія сталась 9 січня близько 14.30. Про це редакцію повідомив читач Андрій. 

  • Іномарки трохи потовчені, ніби несильно, але між водіями - словесна перепалка на підвищених тонах і шарпанина, - повідомив редакцію читач Андрій. – Деталей не знаю. Заторів ніби немає. Принаймні поки.

В управлінні патрульної поліції в області запевнили: є повідомлення про ДТП з матеріальними збитками. Потерпілих в аварії, на щастя, немає. Зіткнулись автомобілі «Фольксваген» і «Фіат».

Відео дня
  • Чи розійдуться водії за європротоколом, чи складатимуть патрульні протокол про скоєння ДТП на одного з учасників – поки невідомо, - повідомила т.в.о. речника управління патрульної поліції в області Катерина Басалига. – Наразі це питання вирішують на місці. Рух на даній ділянці дороги не ускладнений. Заторів немає.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Валера Матів

    "прийнаймні" то по лемківськи?)))
  • Патріот

    Один з двох 100% пяний. А може й обидва
  • Терен

    Бо, блін, був колись знак - правий ряд прямо, лівий - розворот на Крушельницької. Якийсь ідіот той знак зняв і тепер з обох смуг, хто скорше і під тунель. Там кожен виїзд з Крушельницької екстрім, а досить всього лиш впорядкувати рух з однієї смуги. І те саме на кільцях. Наприклад біля Текстильника. Займає зі Збаразької придурок лівий ряд, виїзжає на кільце а потім різко з лівого ряду вправо на Злуки. А також знак там був, та й правила ніби ніхто не відміняв! Три смуги, ліва на кільце, середня на Злуки, права на Галицьку. Все просто і зрозуміло. Але ж дебілів в нас багато, яким знаки і порядок мішають. А ще колись там ще й і розмітка була, ну то таке...

    Леонід reply Терен

    Згоден цілком. Але вимоги того знаку на Крушельницької ніхто не виконував (за невеликим виключенням). Так само виїзд із тунелю на Хмельницького. Ніхто на розмітку не дивиться (а вона дозволяє з двох рядів на Хмельницького їхати). А дорога раз і звузилась до 1 ряду. І хто правий? Знаків на Текстильнику не було ніколи,  була розмітка, яка стерлась більше року тому. Знаки довше служать.При з'їзді із кільця біля Універсаму на Злуки та сама фігня. Із лівого ряду олені з'їжджають на Злуки і люто матюкають водіїв, що по правому ряду їдуть по кільцю на Тарнавського.
  • Пустило

    Цап та баран.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up