На Різдво водій розтрощив Mercedes об стовп та втік

На Різдво водій розтрощив Mercedes об стовп та втік

Водій Mercedes-Benz Sprinter з київськими номерами наїхав на електроопору по вул. Збаразька 7 січня близько 02:30.

- Наразі ДТП класифікуємо як без потерпілих, на час приїзду поліції водія на місці не було, повідомили в прес-службі патрульної поліції. - Mercedes евакуювали на арештмайданчик.

Нагадаємо, схожий випадок стався у листопаді - на вул. Протасевича фура врізалася в електроопору, а водій пішов у невідомому напрямку ще до приїзду поліції. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • бурундук

    а взагалі дивно, так влетіти в стовп, лишитись при  свідомості і ше кудась вночі випаруватись
  • Serhii Ryzhenko

    Шкода що водій живий...

    бурундук reply Serhii Ryzhenko

    так краще не казати, не бажайте нікому зла
  • Анонім

    Serhii Ryzhenko reply Анонім

    Відео ні про що.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up