На Тернопільщині біля клубу водій Audi на "бляхах" збив нетверезу 30-річну жінку

На Тернопільщині біля клубу водій Audi на "бляхах" збив нетверезу 30-річну жінку

Із забоями, травмами, ймовірним переломом стегнової кістки та у стані алкогольного сп'яніння до Кременецької лікарні звернулася жителька села Млинівці.

За словами жінки, її у райцентрі, неподалік нічного клубу, збив водій автомобіля Audi A3 на іноземній реєстрації та з місця ДТП втік.

Аварія трапилася 29 червня після третьої години ночі. Уже за деякий час від моменту повідомлення кермувальника піймали. Його автомобіль стояв на одній із місцевих автозаправних станцій. Водій стверджував, що нікого не збивав. Проходити медосвідчення він відмовився, але зовнішні ознаки вказували на те, що чоловік не тверезий.

Слідчі опитують свідків та опрацьовують відео з камер спостережень. Лише після проведення оперативних заходів стане відомо, хто каже правду - потерпіла чи водій.

Відео дня

Триває слідство відповідно до статті 286 частина 1 ККУ, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Петро Білецький

    Ви нічого не перепутали ??  Водій Ауді тверезий а пішоход ні ??
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 Великодні гостинці для військових збирають у Тернополі: що й куди приносити? 18:10 У Кутківецький ліс викликали дві «швидких», там знайшли непритомних підлітків (ОНОВЛЮЄТЬСЯ) 18:01 На Тернопільщині в останню путь провели 50-річного священника 17:01 Під час гасіння пожежі у свинокомплексі в Тернопільськомцу районі врятували 650 свиней Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up