Після ДТП пасажир мікроавтобуса до смерті забив водія

Після ДТП пасажир мікроавтобуса до смерті забив водія

«Фольсваген Транспортер» зіткнувся вночі із «ВАЗом». Після аварії між пасажиром та водієм розпочалась бійка.

До чергової частини Збаразького відділення поліції надійшло повідомлення від медиків районної лікарні про те, що в даний лікувальний заклад бригадою швидкої допомоги був доставлений 44-річний тернополянин, який помер у реанімаційному відділенні.

Близько першої години ночі, між селами Колодно та Заруддя Збаразького району 19-річний тернополянин - водій автомобіля «Фольсваген Транспортер» зіткнувся із автомобілем марки «ВАЗ 21154», який був припаркований на проїжджій частині без ввімкнених габаритів і за кермом якого знаходився 44-річний житель Тернополя.

Після зіткнення між учасниками автопригоди сталася бійка. В результаті 22-річний житель села Гніздичне Збаразького району, який був пасажиром мікроавтобуса, наніс тілесні ушкодження 44-річному тернополянину. Останній був госпіталізований до медичного закладу, проте лікарі не змогли врятувати його. Проведений розтин засвідчив – причиною смерті стала масивна внутрішня кровотеча, спричинена закритою тупою травмою живота з розривом брижі товстого кишківника.

Відео дня

Жителю Збаражчини повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.121 КК України - умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Карається таке діяння позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Підозрюваний затриманий в порядку статті 208 КПК, повідомили у відділі комунікації  ГУНП в Тернопільській області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (19)
  • Грещук Юра

    Міша карпов я сцу і дрочу тобі в рот

    Прийди мені скажи це в очі

    Це що ти тут написав
  • Міша Карпов

    http://ntn.ua/ru/video/news/2017/03/21/24663   де ти бачиш там сестру   --- ДУРА
  • Кальмук Ірина

    а ніде не написано,  що на його сестру напав цей чоловік (який ще й і наркоман) так,   що вона лежить в обласній дитячій лікарні. брат захищав сестру, вирвав від  рук вбивці. сестра побида і поламана лежить важко травмована. а ні в кого не виникає питання чого він сидів  в ночі в машинів без увімкнених фар?

    123123 reply Кальмук Ірина

    навішо ця брехня про сестру! багатьом в тернополі відомий цей бус і ці обдовбані відморозки котрі їздили на ньому!!!!!!!!!

    Fedorov Ivan reply Кальмук Ірина

    Що ти плетеш? яка сестра поламана? як він і коли на неї напав? звідки вона там взагалі взялася? Хто тобі сказав що він вночі сидів в машині без увімкнених фар? Ну то відкрий всім очі, розкажи як все було насправді.

    Це все бред і намагання виправдати нелюда, який сам допустив ДТП, а потім п"яна група виродків закопала ногами чоловіка до смерті.

    Діана Гончук reply Fedorov Ivan

    Навчіться писати нормально. Сидите тут і читаєте коментарі - з цього робите висновки. Якщо незнаєте всіх деталей трагедії то взагалі не варто пхати свого носа і писати коментарі які люди потім читають.

    В людей горе - як з одної сторони так і з іншої.

    Anonymous reply Діана Гончук

    я не розумію яке горе у родичів цього клоуна він відсидить і вийде і не факт що відсидить а загиблого ніхто вже не поверне  ... в клоуна горе що мозгів немає і належного виховання

    123123 reply Fedorov Ivan

    так батьки вже ходили до родичів убитого. хочуть цього  виродка відмазати! якщо родичі візьмуть від них гроші воно знову когось вбє чи покалічить!!!!
  • Леся Лисиця

    І звідки така жорстокість у молодого хлопця?. Вбити , ще й так по -звірськи! навіть від тварини не дочекаєшся такої жорстокості.І дітей і дружину позбавив батька і чоловіка і собі життя зламав і за що ? .За таку невиправдану жорстокість   потрібно судити дуже строго.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up