На Тернопільщині поліція наздоганяла водія іномарки, який наїхав на ногу патрульному

На Тернопільщині поліція наздоганяла водія іномарки, який наїхав на ногу патрульному
  • 5 квітня  на "Ютубі" поширили відеоролик про переслідування поліцейськими водія іномарки, ймовірного правопорушника.
  • За матеріалами відеосюжету з поліцейськими розміщеного у соцмережі призначили службову перевірку.

За попоредньою інформацією, мешканець Бучацького району приїхав у райцентр Підгайці, де на одній з вулиць припаркувався з порушенням правил дорожнього руху. На нього поскаржилися місцеві мешканці. На їхні зауваження він не реагував і через конфлікт сам викликав поліцейських. На місце події виїхала група швидкого реагування.

Під час розмови з правоохоронцями чоловік поводився зухвало. Він відмовився надавати будь-які документи та проїхати у відділення поліції, натомість завів авто та, переїхавши ногу поліцейському,  почав втікати.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження згідно статті 342 Кримінального кодексу України – опір працівникові правоохоронного органу.

Відео дня

Після матеріалів, оприлюднених в ЗМІ, керівництво поліції призначило службове розслідування.

Працівники відділу інспекції з особовому складу нададуть правову оцінку діям працівників поліції. Результати перевірки будуть висвітлені на сайті, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Відео

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Олександр Вишньовський

    Volodymer такий самий даун як і той водій кантужений.на місті поліцейських скрутити дебілу голову.
  • Volodymer

    На рахунок наїзду на ногу мусору - повна брехня - на відео добре видно, що всі фігуранти, що стояли біля машини зразу відійшли в сторону, після того як він рушив з місця, тут брехлива сільська мусорва забрехалася.

    Крім того, за незаконне проникнення до чужої приватної власності - варто було порізати руку мусору, або затиснути вікном, і це був би самозахист.

    Емоційно неврівноваженого мусора напевно спровокувала влучна йому порада, що йому варто зробити далі в житті, тому він не стримався, і пішов на посягання на чуже приватне майно.

    Також всім мусорам варто памятати присягу, яку вони давали при прийомі на роботу - СЛУЖУ НАРОДУ УКРАЇНИ, в даному випадку присяга була порушена.
  • Петро Могила

    Спеціально зроблене відео.
  • Vitaliy Koval

    Замість тоги щоб просто предявити документи, так начудити треба ще мати розум. Навіть при погоні іхати на шаленій швидкості по населеному пункту. Чи оправдовує  те випендрювання та дії?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up