На Замковій таксі збило жінку на тротуарі (оновлене)

На Замковій таксі збило жінку на тротуарі (оновлене)
  • Під колеса таксі потрапила пішохід. Аварія сталася на вул. Замковій неподалік готелю «Тернопіль» 25 березня, близько 16.00. 
  • Таксист фірми "549" автівки Volkswagen Passat здійснив наїзд на літню жінку, що прямувала разом зі своєю дочкою та внуком до Катедри на Хресну ходу. 

Про аварію у редакцію «20 хвилин» повідомила читачка пані Ірина.

- Вже приїхали швидка та поліція. У жінки травмована нога, медики наклали їй шину, - каже вона. 

За словами свідків, водій не їхав, а летів із боку ресторану «Maxim». Відтак, побачивши, що на вулиці Замковій великі затори, він намагався проскочити через бордюр та втиснутися у затор. Саме там проходила жінка, на яку таксист здійснив наїзд. Постраждалу з тротуару викинуло на проїзну частину.

Відео дня

За словами внука потерпілої тернополянки Назара, який був очевидцем аварії, водій намагався втекти з місця пригоди. Мовляв, не побачив жінку, а відчуття були, наче проїхався по ямі. Карета швидкої приїхала на місце пригоди за декілька хвилин. У жінки роздрібнені дві кістки, що тримають ступню. Зараз їй зробили першу операцію. Водій наразі знаходиться під вартою до з’ясування всіх обставин.

Трохи іншу версію того, як сталася аварія, нам повідомили у прес-службі управління патрульної поліції в Тернопільській області. 

- Виїздом було встановлено, що громадянин 1976 р. н., керуючи автомобілем Volkswagen Passat по вулиці Замкова, здійснив наїзд на пішохода 1959 р. н., яка переходила проїжджу частину дороги поза межами пішохідного переходу, -  повідомила керівник прес-служби управління патрульної поліції Оксана Смільська. -  В результаті ДТП потерпілу із діагнозом відкритий перелом кісток лівої гомілки доставили в міську комунальну лікарню швидної допомоги, де її госпіталізували у травматологічне відділення. У водія взяли забір крові. Автомобіль перемістили на арештмайданчик. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (18)
  • Юрій Стопник

    "ПІШОХОДИ БУВАЮТЬ ДВОХ ВИДІВ - ШУСТРІ І МЕРТВІ"(с)народна мудрість
  • Наталя Наталя

    А водії увязненням, або ж позбавленням прав, тому що не може розрізнити збиту людину з "ЯМКОЮ")))

    David Starr reply Наталя Наталя

    Позбавлення прав чи пару років у колонії-поселенні полюбому гірші за втрату здоров'я чи смерть. І це у гіршому випадку, бо дуже ньзький відсоток водіїв за це відповідають.
  • David Starr

    У більшості ДТП винний саме пішохід, бо нічого не зробив, щоб його уникнути. Але чомусь пішоходи думають інакше, за що й розплачуються своїм здоров'ям.
  • Наталя Наталя

    Послухайте шановна Аліна, чи як вас там?...."КУПА" може бути тільки Га....а, а ми зараз розмовляємо про людські життя,а водій перш за все повинен знати правила дорожнього руху...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up