Не помітив дитину і рушив з місця: під колесами авто загинув 2-річний хлопчик

Не помітив дитину і рушив з місця: під колесами авто загинув 2-річний хлопчик

Трагедія трапилась 14 липня в Шумському районі. 

Нещастя трапилося 14 липня близько 13:30. Водій автомобіля УАЗ-3909 вчинив наїзд на дворічну дитину. Кермувальник не помітив хлопчика і рушив з місця. Малюк опинився під колесами авто. Дитина загинула на місці події.

Даний факт внесений в ЄРДР згідно із ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Триває слідство, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Читайте також: Дайте нам — порвемо! Як екс-податківець, який збив на смерть двох дівчат, може уникнути тюрми?
 

Відео дня

Довідка:  Стаття 286. Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами

1. Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, - карається штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

2. Ті самі діяння, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження, - караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

3. Діяння, передбачені частиною першою цієї статті, якщо вони спричинили загибель кількох осіб, - караються позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Бодя Олегович

    То пізд..ц!!!
    Я вшоці, не слів!
    Горе!

keyboard_arrow_up