Під вікнами будинку на Чернівецькій - спалений автомобіль BMW

Під вікнами будинку на Чернівецькій - спалений автомобіль BMW
  • Про залишки від автомобіля, який, ймовірно, згорів, редакцію повідомили читачі. 
  • Вдалось з'ясувати, що автомобіль горів на вулиці Чернівецька, 53 орієнтовно о 3-ї годині ночі 25 листопада. За попереднього інформацією, ніхто не постраждав. 

- На Чернівецькій під вікнами будинку стоїть згорений BMW. Цікаво, у чому причина пожежі: технічні несправності чи підпал? - написав у редакцію читач Валентин.

Наразі ми очікуємо коментарі від правоохоронців. 

Відео дня

А от пожежники вже прокоментували ситуацію.

Немає опису.

- Виклик був о 03.02 25 листопада, - розповідає  помічник начальника Управління ДСНС у Тернопільській області з питань зв'язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю Ірина Крупа. - З'ясувалось, що на Чернівецькій горить автомобіль. Пожежники ліквідували загоряння. 

Немає опису.

За інформацією ДСНС, обійшлось без людських жертв. 

Зранку 25 листопада на місці події побувала наша журналістка. Відео дивіться нижче.

Біля згорілої автівки працюють слідчі. Вони наразі відмовились коментувати подію. Порадили звернутись у прес службу.

У продуктовому магазині, який знаходиться в підвальному приміщенні прямо біля решіток, які ви бачите на фото - продавці шоковані. Кажуть, деталей немає.

- Вночі приїжджали пожежні і поліція, - розповідає одна із продавчинь. - Ми нічого не знаємо. Зранку лише побачили спалене авто. Добре, що пожежники приїхали вчасно і не загорілись ні інші машини, ні будинок.

Стежте за оновленням матеріалу. Він доповнюється. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up