Поблизу Зборова подвійна ДТП з потерпілими. Що відомо?

Поблизу Зборова подвійна ДТП з потерпілими. Що відомо?
  • Вантажівка «вдарила» AUDI, та відлетіла і зачепила Fiat. В цій ДТП офіційно двоє потерпілих.
  • Побачивши ДТП, водій бензовозу пригальмував. В нього врізалась Honda. Травми отримала жінка, і її везуть в лікарню до Тернополя.

Подвійна ДТП поблизу Зборова — майже на тому ж самому місці зіткнулись вантажівка і дві легківки, поруч – бензовоз і ще одна легківка. Про це «20 хвилин» повідомив читач Олег.

За попередніми даними, постраждалих щонайменше троє. Інформацію оновлюємо.

За словами заступника начальника відділу комунікації ГУ Нацполіції в області Андрія Василика, ДТП сталась біля Зборова. Вантажівка рухалась в напрямку Львова, зіткнулась з AUDI, та відлетіла і зачепила Fiat.

Відео дня

В цей час до місця ДТП наближався бензовоз. Водій побачив аварію і почав пригальмовувати. Ззаду в нього врізалась Honda.

  • За попередніми даними, в аварії з AUDI двоє потерпілих, — повідомив Андрій Василик. — Незначні травми отримала також жінка з Honda.

За власною інформацією «20 хвилин», в AUDI повертались додому залізничники. В автомобілі було троє людей. Одного постраждалого везуть до Тернополя в лікарню, ще одного залишили в медзакладі Зборова.

Інформацію про трьох постраждалих в одній ДТП і ще одну потерпілу в другій, підтвердила і заступниця директора Центру екстреної медичної допомоги і медицини катастроф Ганна Мончак.

  • На Лінію 103 повідомили про ДТП поблизу Зборова, де зіткнулись три авто, і що там троє потерпілих, — повідомила Ганна Мончак. — В одного з постраждалих травма грудної клітки — його госпіталізували до Зборівської лікарні. Ще одного пацієнта повезли до Тернополя, в Лікарню швидкої допомоги. Ще в однієї пацієнтки ситуаційний невроз – вона не госпіталізована.

У Honda, яка врізалась в бензовоз, їхали лікарі. Жінку з травмою стегна та грудної клітки також госпіталізували до Лікарні швидкої допомоги, що у Тернополі.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Галя Вівчарук

    Виявляється за ту ділянку дороги відповідає сумнозвісний Техно-Буд-Центр, є інформація що сьогодні зранку на нараді Тесельський піднімав це запитання. А після обіду відправили юриста до Зборова, із сумкою грошей, який усе порішав із зборівськими ментами. Чрмусь розслідування віддали до Зборова, Тесельський на нараді сказав закрити це питання, от юрист і закрив, добре що гроші мають

    Галя Вівчарук reply Галя Вівчарук

    вони уміють фальшувати факти, згадайте як засипало їх робітників на смерть, і які свідчення вони давали ...
  • Our Ternopil

    Був особисто там, швидка з Тернополя приїхала скоріше ніж поліція з Зборіського поста. Дорогу посипали піском, через якийсь час ПІСЛЯ аварії. Їздило аж дві машини з піском, зазвичай ту ділянку посипає лише одна машинаю.  Лише після того як посипали дорогу приїхала поліція. Таке враження, що поліція спіціально чекала поки посиплять дорогу
  • Olha Boichuk

    дорогу почали посипати зразу після аварії. більше того там її почали посипати дві чи навіть три машини комунальних служб. напевно почули про аварію та вислали усю техніку. але то вже не доведеш

    Роман reply Olha Boichuk

    Усе можна довести, усюди зараз камери, більшість машин обладнані реєстраторами. Слідчому слід вилучити відео з камер, які встановленні коло моста в Зборові оскільки техніка яка посипає виїздить із Зборова

    Роман reply Роман

    Ще напевно потрібно вилучити відео з камери в Озерній, щоб комунальники не могли заявити, що машина, яка посипала виїхала з Тернополя, також є система "рубіж" на посту в Зборові, також можна взяти інформацію, оскільки дорогу яку обробляє підрядна організація іде аж до Львівської області. Співставити час проїзду машин із піском та часом аварії. І все ...

    Роман reply Роман

    При виїзді з Тернополя камера, уся траса в камерах. Головне було б бажання в наших поліцейських цим займатись ...

    Nataliia Dmytryshyn reply Роман

    Ніто тим не буде займатись!
  • Галя Вівчарук

    Дорога була не посипана. Відразу після ДТП дорогу почали посипати !!! Ось так сталось!

    Nataliia Dmytryshyn reply Галя Вівчарук

    Ну і що!? Кому тепер що докажеш?!

    Nataliia Dmytryshyn reply Nataliia Dmytryshyn

    Нажаль поліція імпотентна!

keyboard_arrow_up