Живий другий пішохід, якого збили на Бродівській

Живий другий пішохід, якого збили на Бродівській

Страшне ДТП сталось на вулиці Бродівській, 44 29 грудня близько 21:50.  Тест на алкоголь показав у водія, який збив двох пішоходів,  2,35 проміле у крові.

Жінка загинула на місці. У редакцію "20 хвилин" подзвонила дочка чоловіка і повідомила, що батько живий і на зараз перебуває в лікарні. Інформація про смерть - неправдива.

За інформацією патрульної поліції, 29 грудня близько 21:30, патрульні отримали повідомлення про наїзд на пішоходів. Інспектори негайно прибули на місце події. Водій автомобіля RENAULT Trafic, рухаючись вулицею Бродівська збив двох пішоходів – чоловіка та жінку. Обоє тернополян 1956 року народження. Патрульні надали першу домедичну допомогу потерпілим, провели серцево-легеневу реанімацію, викликали бригаду швидкої медичної допомоги.

Водій намагався покинути місце події, але патрульні оперативно зреагували, та , завдяки небайдужим громадянам, затримали правопорушника.

При перевірці з’ясувалося, що на момент аварії водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. Результат огляду виявився позитивним – 2,35 проміле алкоголю в крові.
На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу.
Як стало відомо пізніше, жінка померла дорогою до медичного закладу, чоловік у лікарні.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Анонім

    Редакція!!!! Спростуйте інформацію, бо другий пішохід ЖИВИЙ! І вибачтесь перед рідними, бо похоронили людину заживо!

    Перш ніж таке писати, треба перевіряти інформацію!!!
  • Анонім

    Для початку треба штрафи зробити  так скажем 500 тисяч гривнів, якщо виявилося ,що пяний за кермом , потім забирати права довічно , а якщо ще з смертельними наслідками то взагалі 25 років тюрми з конфіскацією майна ,а після відсидки ще довічно утримувати осиротілих дітей  . Ось питається нахрена було скасовувати ДАІ котра тільки і займалася такими п.....и, котрі люблять хильнути за кермом тепер маємо наслідки .

    Анонім reply Анонім

    ДАІ займались корупцією заплатив взятку і поїхав дальше п'яний. І чіплялися за кожну дрібничку в простих водіїв які не мали що заплатити. Ловили на фару з кущів і деякі водії боялись порушувати швидкість, або ті що не мають грошей, а зараз ніхто не контролює швидкість і багато хто їздить на високій швидкості в населеному пункті. Так що через це в ДАЇ був більший порядок.
  • Serhii Syrotiuk

    прізвище вбивці в студію, країна має знати своїх героїв, сусіди мають знати з ким поряд вони живуть, діти мають знати хто їх батьки і чим вони займаються!
  • Іван Савчук

    Нажаль порушення простих правил дорожнього руху, приводить до фатальних наслідків

    Austin Macdonald reply Іван Савчук

    алкоголь + купленные права. ,

    Іван Савчук reply Austin Macdonald

    Яке порушення кожен вирішує особисто. Єдина проблема, що дуже часто як водії так і пошоходи не замислюються, що від порушення правил, можна зламати як собі життя так і іншим. Співчуття рідним загиблих. Та прохання до всіх бути обачними на зимових автошляхах.

    Austin Macdonald reply Іван Савчук

    Приєднуюсь (
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up