Кільце біля двоаркового мосту з бруківки уже облаштували. Залишилась ще розмітка

Кільце біля двоаркового мосту з бруківки уже облаштували. Залишилась ще розмітка
  • На перехресті вулиць Богдана Хмельницького, Соломії Крушельницької та Родини Барвінських облаштували постійне кільце.
  • Кільце облаштували з бруківки, оскільки такий варіант дешевший ніж з асфальту.

Експериментальний круговий рух транспорту розпочався 9 серпня. Тоді тимчасове кільце облаштували з водонаповнюючих обмежувачів руху. Як повідомляв начальник відділу технагляду міської ради Олег Вітик, вартість обмежувачів 37 тис. гривень.

Оскільки тимчасове кільце себе виправдало, його вирішили зробити постійним. Відповідно до затвердженого проєкту, робітники облаштували кільце з бруківки. Проїжджу частину розширили на кілька метрів за рахунок пішохідних переходів, які розташовувались поруч. Тимчасові обмежувачі вже прибрали.

Відео дня

Як повідомили у міській раді, ще необхідно нанести нову розмітку білою фарбою, замість жовтої розмітки. Це зроблять тоді, коли будуть сприятливі погодні умови.

Більшість водіїв позитивно відреагували на нове кільце, оскільки так вдалось зменшити затори в даному місці, а от пішоходи здебільшого лишились незадоволеними через вимкнуті світлофори поруч.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Олександр

    Ну та так тільки бруківка куда ж без неї. О схема продумана.....
  • ***

    Зараз ще рекламою загадять то кільце
  • ***

    То тільки в Тернополі знімають асфальт , а

    ложуть бруківку  ?!?!?! Жах !!!
  • Mariia Poliiovska

    Все ок!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up