Постраждалих в аварії на Злуки рятували двома швидкими

Постраждалих в аварії на Злуки рятували двома швидкими
  • 27 січня було багато виїздів до ковідних хворих: усього по області за добу зафіксовано 101 виїзд до ковідних пацієнтів, 64 з них госпіталізовано.
  • Зросла й кількість викликів до хворих із хронічними недугами, на гіпертонічні кризи, гострі алкогольні інтоксикації, ГРВІ та ДТП.

Так, 27 січня о 18.33 та 18.48 дві бригади швидкої виїжджали на вул. Злуки, на місце ДТП, повідомляє Центр екстреної медичної допомоги Тернопільщини.

— Водій авто «Сітроен» здійснив наїзд на жінку, яка перебігала дорогу. 24-річну потерпілу, із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забоєм верхньої щелепи та лівої гомілки, після наданої медичної допомоги, шпиталізовано у лікарню швидкої допомоги, — йдеться у повідомленні Cemd MK.

Під час аварії травмувався і водій авто, 1960 р.н. При різкому гальмуванні він вдарився грудиною об кермо і потилицею об підголівник. Із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забоєм грудної клітки потерпілого, після наданої медичної допомоги, шпиталізовано у лікарню швидкої допомоги.

Відео дня

Загалом за 27 січня медики швидкої по Тернопільській області обслужили величезну кількість викликів до пацієнтів: здійснили 481 виїзд та 178 госпіталізацій хворих. Така кількість викликів та виїздів є рекордною для Тернопільської області. У Тернополі обслужено 216 викликів швидкої допомоги, госпіталізовано 80 пацієнтів.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anna Aleksandrova

    Очень интересно написана статья, «очень правдиво». Муж был очевидцем наезда на девушку на пешеходном переходе, она не перебегала, а переходила, а водитель ехал со скоростью явно превышающую норму. После удара, девушка не смогла встать, водитель же был в полном здравии и явно никаких повреждений не получил. Вы бы узнали факты у пострадавшей, а не у мажора на Ситроене

keyboard_arrow_up