Поводились зухвало та не реагували на зауваження: горе-водії заблокували проїзд для пожежних

Поводились зухвало та не реагували на зауваження: горе-водії заблокували проїзд для пожежних

У Тернополі водії заблокували виїзд з пожежно-рятувального підрозділу розташованого на Східному масиві

«11 липня вкотре було заблоковано виїзд з пожежно-рятувального підрозділу. Сталось це «стараннями» окремих водіїв, котрі порушуючи правила дорожнього руху обрали місцем паркування майданчик перед ворітьми, котрі призначені для виїзду спецтранспорту. Винуватці події поводились зухвало та на зауваження рятувальників не реагували», повідомили в Головному Управлінні ДСНС України в Тернопільській області.

Рятувальники нагадують громадянам про необхідність дотримання правил дорожнього руху та недопустимість перешкоджанню руху службового автотранспорту!

Відео дня

Читайте також:  Вночі на Тернопільщині горіли будівля та два автомобіля. Що відомо

  • З січня по травень 2022 року в області зареєстровано 1098 пожеж. У полум’ї загинули 13 та зазнали травмування 12 людей! Вогнем завдано великих економічних втрат: знищено та пошкоджено 231 будівлю, 39 одиниць автотехніки.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (63)
  • Holyk Lyubomyra

    Andriy  Fedina ця,що зупинилися видно,а інші всі припарковані .
  • Білий Гриб

    Та хай би МЧС-ники,вийшли та по рогам,по рогам!!!
  • Андрій Федина

    От думав вже минути цю чорнуху, але... НЕ ЗАПЕРЕЧУВАТТИ НЕПРАВДУ ЗНАЮЧИ ПРАВДУ НАПЕВНЕ НАВІТЬ ГРІХ, А НЕ ПРОСТО БАЙДУЖІСТЬ. 1. На фото видно, що білого кольору джип не припаркований, а призупинився. 2. Обидва чоловіки служать в ЗСУ. 3. Власник автомобіля не мажор, а патріот, роботяга і взагалі абсолютно позитивний Персонаж 🙂. 4. Фотку зробили та бурю негативних емоцій дописувачів зробили хамоваті чергові ГУ ДСНС в області, які тоді чергували на воротах. 5. А, ВИ, НЕТЕРПИМІ ТА НАДЕМОЦІЙНІ КОМЕНТАТОРИ ЧУТЬ ДУМАЙТЕ ЩО ПИШЕТЕ ТА БАЖАЄТЕ НЕЗНАЙОМИМ ЛЮДЯМ, які опинилися у зовсім не з'ясованій вам ситуації... 5. ...І ПЕРЕМОЖИ З ТАКИМИ АГРЕСИВНО НАЛАШТОВАНИМИ ДО ВСІХ ТА ВСЬОГО ЛЮДЬМИ ВОРОГА, ЩО ВДЕРСЯ В НАШУ СПІЛЬНУ ХАТУ...

    Андрій Федина reply Андрій Федина

    Надін Українка не можна клясти направо наліво... Якби із воріт ГУ ДСНС в області виїзджала б машина водій білої автівки негайно звільнив би їй проїзд якщо б перешкоджав її виїзду. Де на фото є створення перешкоди? Між білим "Вольво" і територією (навіть не ворітьми) стоять явно прикарковані без водіїв за кермом автівки... Дорогенька, чи у Вас та решти дописувачів проблеми з зором? Чого ви всі такі упороті і на біле кажете чорне?

    Надін Українка reply Андрій Федина

    Андрій Федина Ви це виправдовуєте?

    Надін Українка reply Андрій Федина

    Андрій Федина Там не можна "призупинятися"!!!!!!!!!!!!
  • Надін Українка

    Чи то так - пожалітися?

    Андрій Федина reply Надін Українка

    Надін Українка От думав вже минути цю чорнуху, але... НЕ ЗАПЕРЕЧУВАТТИ НЕПРАВДУ ЗНАЮЧИ ПРАВДУ НАПЕВНЕ НАВІТЬ ГРІХ, А НЕ ПРОСТО БАЙДУЖІСТЬ. 1. На фото видно, що білого кольору джип не припаркований, а призупинився. 2. Обидва чоловіки служать в ЗСУ. 3. Власник автомобіля не мажор, а патріот, роботяга і взагалі абсолютно позитивний Персонаж 🙂. 4. Фотку зробили та бурю негативних емоцій дописувачів зробили хамоваті чергові ГУ ДСНС в області, які тоді чергували на воротах. 5. А, ВИ, НЕТЕРПИМІ ТА НАДЕМОЦІЙНІ КОМЕНТАТОРИ ЧУТЬ ДУМАЙТЕ ЩО ПИШЕТЕ ТА БАЖАЄТЕ НЕЗНАЙОМИМ ЛЮДЯМ, які опинилися у зовсім не з'ясованій вам ситуації... 5. ...І ПЕРЕМОЖИ З ТАКИМИ АГРЕСИВНО НАЛАШТОВАНИМИ ДО ВСІХ ТА ВСЬОГО ЛЮДЬМИ ВОРОГА, ЩО ВДЕРСЯ В НАШУ СПІЛЬНУ ХАТУ...

    Андрій Федина reply Надін Українка

    Надін Українка

keyboard_arrow_up