Родичі загиблої 19-річної Насті шукають свідків ДТП біля аеропорту

Родичі загиблої 19-річної Насті шукають свідків ДТП біля аеропорту

Очевидців аварії біля аеропорту шукають родичі загиблої дівчини. Страшна аварія трапилася в передмісті Тернополя  11 червня близько 21.30. Через це з життя пішла донька, внучка, сестра і подруга, які всі дуже любили – тернополянка Настя Шамбель.

19-річна Анастасія була пасажиркою іномарки та прожила після аварії дві доби. В лікарні у дівчини діагностували політравму, закриту черепно-мозкову травму, закритий перелом стегнової кістки. Проте 14 червня дівчини не стало.

- Настя навчалась Львівському національному університеті імені Франка, якраз мала здати останній екзамен, але сталось нещастя, - каже двоюрідна сестра дівчини Надія Шамбель. - Поховали її 16 червня на кладовищі в Підгородньому. Нам її дуже бракує.
Нагадаємо, авто марки "Renault" врізалось в дерево 11 червня. У аварії постраждали четверо людей – хлопець і троє дівчат. Водію 18 років, за попередніми даними, він був тверезим.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити Renault в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

- На вихідні Настя приїхала додому у Тернопіль, - розповідає Надія Шамбель. - В той вечір компанія молодих людей їздила відпочивати та фотографуватись у передмістя Тернополя, поблизу Смиківців. Коли повертались додому, водій іномарки не впорався з керуванням. На місці події висували припущення, ніби водій вантажівки підрізав іномарку, після чого ту занесло. Чи була справді вантажівка, слідчі не знають. Проте не відкидають такої версії. За іншою версією, водій Renault  просто перевищив швидкість.

Відео дня

Довідка

Щоб з’ясувати всі обставини, батьки загиблої дівчини просять відгукнутись очевидців аварії. Тел.: 067 963 34 04 - Михайло Дмитрович (батько) або 067 265 83 82 - Наталія Юріївна (мати).
 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Кактус

    Це жах, така молода і красива. Співчуття рідним
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up