Смертельна аварія за Озерною: 31-річний водій однієї з машин загинув на місці

Смертельна аварія за Озерною: 31-річний водій однієї з машин загинув на місці

Одна людина загинула, а четверо з травмами потрапили до лікарні - такі результати трьох дорожньо-транспортних пригод на автошляхах Тернопільської області 5 грудня.

У Чорткові під колеса VOLKSWAGEN Passat потрапив місцевий житель, 1942 року народження. Пенсіонер переходив дорогу за межами пішохідного переходу, коли його збила іномарка, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

За словами правоохоронців, водій, повертаючи ліворуч, не пропустив перехожого. Потерпілого з переломом шийки лівого стегна госпіталізували до травматологічного відділення.

Кермувальник попередньо тверезий, але у нього взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

Відео дня

Смертельна аварія за Озерною

Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть, розслідують слідчі Тернопільщини. В результаті зіткнення двох автомобілів загинула людина.

Аварія трапилася близько 18:00. На лінію "102" зателефонував житель Хмельниччини і сказав, що за селом Озерна ДТП.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що додзвонювач, керуючи автомобілем VOLKSWAGEN TRANSPORTER, на автодорозі Тернопіль-Львів-Рава-Руська, виїхав на смугу зустрічного руху. В результаті такого маневру автівка врізалася в зустрічний транспортний засіб "ЗАЗ 110557" під керуванням жителя Зборівського району. 

Пасажир ЗАЗ, тернополянин 1988 року народження, від отриманих травм загинув на місці події, а водій даного авто потрапив до реанімації.

Надали меддопомогу і пасажирові з іншого автомобіля. Водія іномарки затримали відповідно до статті 208 КПК.

Жінка-водій - у реанімації

Ще одне зіткнення транспортних засобів зареєстрували правоохоронці в Борщові. Близько 21:50 водій автомобіля Audi на перехресті вулиці Об'їздової та Кондри виїхав на зустрічну і врізався в Renault, водій якої отримала тілесні ушкодження.

Жінку з забоєм головного мозку, закритою травмою грудної клітки, з підозрою на перелом ребер госпіталізували у відділ інтенсивної терапії.

Даний факт внесений в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 286 частина 1 ККУ.

Читайте також На Микулинецькій на смерть збили жінку. На вулиці утворився величезний затор
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 «На щиті» повертається захисник з Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up