Стало відомо, на яких маршрутах курсуватимуть новенькі автобуси придбані в лізинг

Стало відомо, на яких маршрутах курсуватимуть новенькі автобуси придбані в лізинг

На початку березня КП «Тернопільелектротранс» отримало 20 нових низькопідлогових автобусів. Закупили їх на умовах лізингу у спільному проєкті з "ПриватБанк". 

Новенькі МАЗи незабаром курсуватимуть за новою маршрутною мережею громадського транспорту.

Придбані автобуси відповідають стандартам Євро-5 і оснащені двигунами внутрішнього згоряння на зрідженому паливі, екологічно безпечні. Автобуси марки «МАЗ 206» є низькопідлоговими та закуплені на кошти Тернопільської міської ради за договором лізингу із державним банком «ПриватБанк».

Відео дня

«Сьогодні цей спільний проєкт разом з державним банком «ПриватБанк» повністю реалізований. І 20 абсолютно нових автобусів КП «Тернопільелектротранс» уже невдовзі виїдуть за визначеними маршрутами нової маршрутної мережі громадського транспорту, зокрема, частина буде на маршруті №35, а також на новому маршруті №21, – зазначає міський голова Сергій Надал. – Насамперед, маршрути будуть розподілені туди, де не можуть проїхати тролейбуси та великогабаритні автобуси – це до мікрорайонів: Новий Світ, Кутківці, Пронятин».

Нагадаємо, у Тернополі оголошено конкурс на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування у Тернопільській міській територіальній громаді. Конкурс триватиме до кінця березня.

Шукають водіїв для нового транспорту

Керівник КП "Тернопільелектротранс" Андрій Мастюх каже, що зараз підприємство шукає водіїв для нових автобусів. - Ми обіцяємо повний соціальний пакет, сто відсотково легалізовану працю, повну відпустку і високу заробітну плату, - продовжує пан Мастюх

.- За січень- лютий зарплата у водіїв становила 14-15 тисяч гривень. Це залежить від відпрацьованих годин та інших складових, але в цих межах. 
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Анонім

    А чому б ці автобуси не пустити по таких маршрутах як 18,13 ,5 ,5А .Чому б не зробити новий маршрут типу 18А який би їздив за маршрутом с. Острів - Східний ,Бам ,а то так получається 5А люди їдуть на Дружбу без пересадок ,а люди з інших районів з пересадкою. Може вже з тими приватниками пора розривати договір ,а то там і хамство і квитки не видають ,а відповідно не показують реальні прибутки ,ну і зношеність транспорту теж врахувати треба.
  • Михайло Луняк

    Чому не поставити ці автобуси на придуткові маршрути, щоб вони швидко окупили себе?
    21-й та 35-тий маршрут ще потрібно буде доплачувати, щоб вийти на нуль, але враховуючи що автобуси нові і не потребуватимуть ремонту в перші роки, може і буде якийсь маленький прибуток ... Але це не порівняти із "жирними маршрутами" !!!!!

    marijka reply Михайло Луняк

    не потребуватимуть ремонту, впевнені? В більшості автобусів, які їздять на 35 маршруті, передні двері  не відкриваються і висить табличка двері не працюють.
  • Коля

    1. Ну і які ці автобуси низькопідлогові? Там півсалона підняті сходинкою?

    2. Лізінг/кредит - це круто, теперішня влада зніме вершки і скоро піде в небуття, а платити за ці автобуси будуть їх наступники разом з нами:)

    123 reply Коля

    ти усе одно платиш державі, а так хоть автобус буде. Що тобі кардинально поміняється?

    123 reply Коля

    ти усе одно платиш державі, а так хоть автобус буде. Що тобі кардинально поміняється?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up