Світлофори біля двоаркового мосту не працюватимуть: як до цього ставляться тернополяни (опитування)

Світлофори біля двоаркового мосту не працюватимуть: як до цього ставляться тернополяни (опитування)
  • Експериментальний круговий рух автотранспорту на перехресті вулиць Богдана Хмельницького, Соломії Крушельницької та Родини Барвінських розпочали 9 серпня. З того часу світлофори на пішохідних переходах не працюють.
  • Як ставляться до таких змін пішоходи та водії – запитували журналісти «20 хвилин».

Світлофори неподалік кільця на вулиці Соломії Крушельницької, Бродівській та Збаразькій не працюють. Як повідомив начальник відділу технагляду Олег Вітик, світлофори залишуться вимкненими, у зв'язку з облаштуванням постійного кругового руху.

Тернополяни по різному ставляться до таких змін. Різняться думки як у водіїв, так і у пішоходів. Пішоходи переважно вважають, що світлофори варто повернути, оскільки з ними було значно безпечніше.

-  Тут переходжу дорогу кожного дня і кожного дня проблеми, – каже тернополянка Олександра. – Світлофори тут потрібні, бо діти самі ходять до школи і вони мають чітко знати, коли переходити дорогу можна.

Відео дня

Думки водіїв також розділились. Дехто задоволений тим, що світлофори вимкнули, оскільки рух транспорту пришвидшився.

- Дуже добре, що в цих місцях вимкнули світлофори, – розповідає водій пан Ярослав. – Значно зменшились затори в цих місцях. Людей на цих ділянках пропускаємо.

Дехто з водіїв вважає, що вимикати світлофори не потрібно було.

- Я не задоволений цими змінами, – каже водій пан Володимир. – Навіть по правилам дорожнього руху, між двома кільцями має бути відстань не менше ніж 500 метрів. Тут потрібно обов’язково увімкнути світлофори. Буває таке, що люди перебігають дорогу прямо перед машинами. Новим кільцем я задоволений, бо це зменшило навантаження з дороги, але світлофори треба повернути.

Більше відповідей людей дивіться на відео:

Опитування

Чи варто увімкнути світлофори біля нового кільця?

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Серьожа Притухла

    Як до цього ставляться тернополяни? Ну, напевно, їх @хуєнно радує перспектива попасти під колеса в шаленому трафіку біля 6-го магазину...
  • Діонісій

    кільце - безумовно треба було, рух транспорту розгрузило. але для пішоходві там проблемка, кожного дня ходжу там, да і журналісти РІА там поруч працюють :) самі знають і бачать, не всі шофери зупиняються, більшість, але не всі. Якщо світлофори вимкнені - поставте поліцая с палочкою, можна щоб регулював чи спостерігав, їх всеодно багато. Будуть хоч дітей переводити через дорогу, там дівчата гарні. Або ставте десь патруль, неподалік, щоб спостерігав, не пусте пішохода - штраф, пару таких днів і будуть виконувати правила і авто і пішоходи.

    andriy reply Діонісій

    Цікаво як вони його розгрузили ?
  • Олександр Кіяшко

    Світлофор має бути на перехресті вулиць Крушельницька-Чехова в бік озера(неможливо виїхати і заїхати на вул.Чехова і виїхати з вул.Чехова на вул.Крушильницькоі
  • Світлана Василюк

    От тут має бути перехід над дорогою,бо вона дуже завантажена.Можна було б і підземний,але практика показує,що там будуть знаходитися бомжі  і перетворять її українці в туалет,де буде сморід і куди страшно буде заходити(як біля радіозаводу колишнього на 15 Квітня)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up