Допоможіть тернополянину знайти зловмисників, які розтрощили його авто та втекли. Є відео

Допоможіть тернополянину знайти зловмисників, які розтрощили його авто та втекли. Є відео

Тернополянин Анатолій Найдух просить допомогти розшукати невідомих на автомобілі Chevrolet темно-синього кольору, які в’їхали у припарковане Renault Megane та втекли з місця ДТП.

Аварія трапилась у дворі будинку на вулиці Крушельницької,1 у понеділок, 22 січня.

Новеньке авто Renault тернополянин недавно привіз з-за кордону та розмитнив. Тепер чоловік має збирати його докупи за власний же кошт.

- Увесь удар пішов на водійські двері, вони сильно розтрощені, вм’ятина є і на задніх пасажирських дверях, також побиті пороги та одне крило, - розповідає чоловік. – Шкода машину. Тільки-но привіз із Голландії, розмитнив, маю всі необхідні документи, лишилось тільки зареєструвати транспортний засіб. І тут таке…

За словами тернополянина, невідомі в’їхали у його авто в понеділок в 16.20. На відео з камер спостереження, які чоловік надав редакції «20 хвилин», видно, як автомобіль «скользив» по дорозі і в’їхав у припарковану машину. Подивитись, що трапилось, вийшли і пасажир, і водій, ще до них підійшов невідомий чоловік, який, вочевидь, чистив своє авто на вулиці, адже був із щіткою в руках. Оглянувши побиту машину, винуватці ДТП втекли з місця пригоди.

- Не залишили ні телефону, нічого, - продовжує пан Анатолій. – Про те, що трапилось, я вже дізнався о сьомій вечора того ж дня від товариша, який побачив мою потрощену машину. Викликав патрульних. Ті склали протокол. На відео видно, що авто, на якому невідомі неслися двором, - CHEVROLET темно-синього кольору. На жаль, номерів не видно, камери досить далеко розташовані. Можливо, хтось бачив чи щось знає про ту подію, буду дуже вдячний за допомогу.

Сума збитків, як каже тернополянин, - не менше 10 тисяч гривень.

- Якби водій тоді хоча б залишив свій номер, нічого страшного немає. Трапилось вже, то треба шукати вихід, а не втікати. Страховка такі аварії покриває, - акцентує він.

Щоб дізнатися, чи вдалось наразі ідентифікувати зловмисників, редакція «20 хвилин» звернулася в прес-службу патрульної поліції. Як тільки отримаємо відповідь, одразу її опублікуємо.

Зараз тривають розшукові заходи на встановлення винуватця ДТП, повідомили у прес-службі управління патрульної поліції. З вилученого відео з камер відеоспостереження вдалося ідентифікувати марку транспортного засобу. Це Шевроле синього кольору. Державний номерний знак, на жаль, на відео не видно. У разі встановлення особи винуватця автопригоди, на водія буде накладено два штрафи за вчинення ДТП та з’їзд з місця аварії.

ДОВІДКА

Номер телефону Анатолія Найдуха – 097-98-60-566. Якщо хтось був свідком події чи щось знає про неї, телефонуйте.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Anonymous

    Деревня дураков

    https://www.youtube.com/watch?v=Yg1q1hPRYEY

  • Anonymous

    Нагадало: Журнал видео-комиксов Каламбур.

    Деревня Дураков.
  • David Starr

    На Лацетті походу літня гума.
  • Пустило

    Як кажут жиди-дякуй богу шо взєв грошима:міг привезти,розмитнити,то ше сі знайде кілька тисяч на ремонт,нема чо нюні розпускати,так сє стало,на другий раз буде розумніше паркувати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня Від читача 15:12 На Тернопільщині є робота для більш як півтори сотні працівників медичного напрямку 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up