Тернополянка обурена роботою водія 13-ї маршрутки

Тернополянка обурена роботою водія 13-ї маршрутки

Тернополянка Мар'яна Созанська обурюється, що водій 13-ї маршрутки не дає валідованих квитків за проїзд тим, хто розраховується готівкою, і хамить у відповідь на зауваження

"Хамству немає меж!, - пише у своєму ФБ Мар'яна Созанська. - Сьогодні стикнулась з досить відомою ситуацією для кожного. Шоферів маршруток і їхнього ставлення до людей, і наших прав і обов'язків. Ще такого наглого, хамовитого і псіхованого шофера я небачила!
Їхня наглісь переходить всі межі!
На прохання дати квиток, за який я оплатила, шофер дуже хамське реагує, і ще підвищує голос!
Так я і квиточка не дочекалась!!!!
Такий шофер не повинен працювати з людьми.
І так поки я їхала (а я їхала довго 40хв) він і нікому квиточка не дав(хто оплачував не карткрю)!!!!
І найголовніше! Шкода, що люди не знають своїх прав і обов'язків!!!!! Багато хто і не просить квиточка, а він тим часом собі 5грн ставить у кишеню!!" 
 

 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Оля Лиса

    Мене сьогодні контролери в маршрутці № 13 оштрафували, хоча згідно законодавства вони мали би або оштрафувати або висадити на найближчій зупинці. Вони цього не зробили а викликали наряд поліції і одразу оформляли протокол. Чи правомірно це? Хоча водій сам не давав талонів, а лише здачу передавав. Чи повинна я оплачувати штраф, чи не є це перевищенням службових обовязків?
  • cawa

    там на пику Мар"яни глянути і талон в рило запхати
  • Alla Maslova

    Контролери ідуть по салону і впевнено соромлять і виховують пасажирів, що "за безквітковий проїзд відповідальність несе ПАССАЖИР" Як я можу нести відповідальність і платити за це штраф  , якщо водій не збирається видавати мені талон , який підтверджує мою оплату. Величезне прохання до Міської влади і власників маршруток  поряд з табличкою  "ВАРТІСТЬ ПРОЇЗДУ 5 ГРН. "  надрукувати ще більшими літерами "ВОДІЙ ЗОБОВ"ЯЗАНИЙ ВИДАТИ КВИТОК".
  • marijka

    А куди поділись ті контролери, які, як обіцяла наша міськрада, мають перевіряти наявність квитків? Щось їх не видно. Чи знову чиновники міськради разом маршрутчиками ділять приховані доходи?

    Діонісій reply marijka

    а то все було бла бла бла, треба контролювати водіїв, а не пасажирів, в мене було пару випадків, що шофер картку не хотів прийняти, казав валідатор зламався одного разу, потім щось теж, про якісь технічні проблеми, говорить, платіть наліком, проїхав безкоштовно, а реально купив собі ту картку за 20 грн, гроші кинув і маю спокій, дешевше, головне не загубити :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up