Цієї ночі у Тернополі спіймали п'ять п'яних водіїв

Цієї ночі у Тернополі спіймали п'ять п'яних водіїв

Троє водіїв від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння на місці зупинки та в найближчому медичному закладі відмовилися в категоричній формі.

Відносно них склали протоколи за ч. 1 ст. 130 (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують іх увагу та швидкість реакції).

Близько 23.30, патрульні зупинили автомобіль OPEL Cadett 50-річний водій якого, знаходився з явними ознаками алкогольного сп’яніння (запах алкоголю з порожнини рота, нечітка мова, виражене тремтіння пальців рук). Результат проходження на стан алкогольного сп’яніння на місці зупинки – 2,13 проміле, що приблизно в 11 разів перевищує норму. Проте, водій був не згідний з результатом та виявив бажання проїхати в медичний заклад КУТОР ТОНД. Результат проходження в медзакладі – 1,63 проміле(перевищення норми у 8 разів).

Відео дня

Також, приблизно о 00.00 екіпаж поліцейських зупинив транспортний засіб ВАЗ 2106, водій якого перебував з явними ознаками аллкогольного сп’яніння. Пройти огляд погодився на місці зупинки автомобіля , результат проходження – 0, 88 проміле, що у 4 рази перевищує норму.

Відносно водіїв склали адміністративні матеріали згідно чинного законодавства, а також вилучено посвідчення водія та видано тимчасовий дозвіл на право керування транспортним засобом.

Зауважимо, за це порушення, вчинене вперше протягом року – штраф 10200 гривень з позбавленням права керування транспортним засобом строком 1 рік;
- якщо ці дії вчинено повторно протягом року - штраф 20400 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 3 роки ;
- якщо особа вже двічі протягом року піддавалася адміністративному стягненню за керування транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння – штраф 40800 гривень з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Герасимчук Ростислав

    Щодня пачками тих бовдурів відловлюють, а їх менше не стає.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up