У Чорткові автомобіль зіткнувся з маршруткою: рятівники витягали водія з понівеченої автівки

У Чорткові автомобіль зіткнувся з маршруткою: рятівники витягали водія з понівеченої автівки

На момент аварії у маршрутці було близько 20-ти пасажирів.

23 листопада о 10:08 у м. Чортків на вул. Копичинецькій автомобіль Mercedes-Benz, який перевозив хлібобулочні вироби, зіткнувся з міським маршрутним автобусом «ЕТАЛОН».

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Тернопільській області.

На момент ДТП в автобусі перебувало орієнтовно 20 чоловік. Внаслідок аварії травмований водій автомобіля Mercedes-Benz, а також, попередньо, п'ять пасажирів отримали незначні травми.

Відео дня

На місце події залучали чергове відділення 6-ї державної пожежно-рятувальної частини 6-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління.

Рятівники деблокували водія з понівеченого автомобіля Mercedes-Benz. Його госпіталізували до лікувального закладу. Огляд потерпілих із автобуса здійснювали на місці ДТП працівники екстреної медичної допомоги.

Як повідомляє поліція Тернопільської області, відомості за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу.

Довідка
Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, карається штрафом від 51 тисячі до 85 тисяч гривень або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up