На Тернопільщині п'яний водій на смерть збив двох хлопців. Третій чудом врятувався

На Тернопільщині п'яний водій на смерть збив двох хлопців. Третій чудом врятувався

Жертвами п'яного водія стало двоє молодих хлопців. Вижити 23-річним жителям селища Козлів Козівського району не вдалося. 

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Дорожньо-транспортна пригода трапилася 4 жовтня близько четвертої години ранку на автодорозі у селищі Козлів. Водій автомобіля BMW 320 збив двох пішоходів, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Чоловік каже, що людей на дорозі помітив занадто пізно, бо було темно. Він намагався уникнути зіткнення, але не зміг. Двоє перехожих опинилися під колесами авто, третьому вдалося відбігти.

Хлопці померли до приїзду бригади швидкої допомоги. Водій, 1990 року народження, проживає у сусідньому селі Великий Ходачків.  

Відео дня

За попередньою інформацією, кермувальник на момент ДТП перебував у стані алкогольного сп'яніння. Через дві години після автопригоди в його крові виявили 1,6 проміле алкоголю.

Його затримали відповідно до статті 208 КПК. Чоловікові інкримінують статтю 286 частина 3 ККУ - Порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили загибель кількох осіб.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (21)
  • Юра Гайдук

    Пяний за кермом - тюрма!!!
  • Тарас Труба

    Дайте йому пістолет і один патрон від любої зброї .Але  щоб передним стояли рідні батьки і сімя
  • LiudMila Fedoriv

    Я не захищаю п‘яного водія,але коли дорога погано освітлена,і на тверезу голову погано буде видно,плюс швидкість :(
    На Україні вже давно повинен вийти закон для пішоходів,особливо в селах носити жилет,який при світлі фар мерехтить,таким чином видно пішохода ще з далеку.
  • Оксана Рекис

    Так водій повинен бути уважним і тверезим,але і пішоходи повинні бути тверезі і не ходити по дорозі,а по узбіччі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:35 «На щиті» повертається захисник з Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up