У Ланівцях відремонтували дорогу. Майже 6 км траси вже з новим покриттям (ВІДЕО)

У Ланівцях відремонтували дорогу. Майже 6 км траси вже з новим покриттям (ВІДЕО)
  • Вперше за 20 років у Ланівцях відремонтували дорогу.
  • 5 червня завершили асфальтувати ремонтовану ділянку. 

У п'ятницю, 5 червня фінішувало укладання другого шару асфальтобетону в Ланівцях. 5,5 кілометрів дороги Р-43/М-19/-Ланівці-Н-02 вже з новим покриттям. Це перший поточний середній ремонт автошляху в Ланівцях за 20 років. Відтепер проїзд оновленою дорогою вільний та комфортний.

Завершено укладання верхнього шару з щебенево-мастикового асфальтобетону. 

Відео дня

Що зроблено

Оновлювати 5,5 км дороги в рамках "Великого будівництва" розпочали 29 квітня. Відтоді:

-Демонтували бордюри;

-Відфрезували зношене покриття;

-Провели регенерацію існуючих шарів дорожнього одягу на глибину 22 см.

-Уклали вирівнюючий шар у з крупнозернистого асфальтобетону, завтовшки 10 см;

-Влаштували верхній шар з ЩМА, завтовшки 5 см на усій протяжності ремонтованої ділянки.

Що залишилося зробити?

-Заасфальтувати тротуари;

-Нанести дорожню розмітку;

-Встановити нові освітлювальні прилади.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Vasil Chizhov

    А до ланівців як доїхати, чи краще на повітряній кулі

    Коля reply Vasil Chizhov

    а для чого в країні карантин? щоб ніхто нікуди не їздив між містами)))
  • оленка

    Дорога супер але щеб по селах поримонтували дороги💃💃💃💃💃💃
  • Коля

    Ха-ха, відео зняли ніби всю Україну залатали)))
  • Трарас Урбановський

    Я сам живу біля Лановець їздив там коли цю дорогу ремонтували до неї претензій немає ! Але неподалік як вїжати у Краснулуку є дві величезні ями такі що проїхати не виїжаючи на зустрічну не вийде  або на грунтовку цьвахи збирати я ще зупинявся і сказав про це працівникам укравтодору чи хто там робив сказали засипимо як були ями так і остались недавно їхав із тієї сторони дивлюсь Ланос стоїть з викрученим колесом імхо влетів у яму чому ви це не показали із безпілотника ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up