У нових автобусах в Тернополі встановлять камери, а кількість маршрутів, можливо, збільшать

У нових автобусах в Тернополі встановлять камери, а кількість маршрутів, можливо, збільшать
  • У міськраді переконують, що транспортна мережа міста постійно вдосконалюється. Оголосили конкурс на маршрути, де вони курсуватимуть. По-іншому їздитиме автобус №35. 
  • У новому транспорті також встановлять відеокамери. 

На початку березня КП «Тернопільелектротранс» отримало 20 нових низькопідлогових автобусів. Закупили їх на умовах лізингу у спільному проєкті з "ПриватБанк". Зараз у Тернополі планують запровадити Єдину транспортну мережу, а також триває конкурс на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в Тернопільській міській територіальній громаді". 

На засіданні міськвиконкому, яке відбулось 11 березня до рішення «Про затвердження об’єктів конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в Тернопільській міській територіальній громаді» внесли деякі зміни. 

Зокрема, планують збільшити кількість маршрутів, що працюватимуть у звичайному режимі руху. 

Відео дня

Для чого камери в маршрутках 

Зокрема, чиновники пропонують забезпечити встановлення в салонах автобусів камер відеоспостереження. 

Нагадаємо, у маршрутках №3 та №19 камери встановлювали ще у 2016-му році, щоб знати скільки пільговиків їздить містом. 

- Камери фіксують кількість пасажирів, щоб не було брехні та зловживання збоку водіїв, - зазначив раніше начальник управління транспорту Тернопільської міської ради Ігор Мединський. - Приміром, прийшла скарга на водія, що він взяв пільговика.Можна перевірити, так це чи ні і хто був правий. 

Що змінять в запланованих маршрутах 

Нещодавно виконком Тернопільської міської ради змінив існуючі маршрути громадського транспорту та затвердив нові автобусні і тролейбусні маршрути у Тернополі,

Детальніше про нові маршрути читайте за посиланням у матеріалі: "У Тернополі змінили дев'ять маршрутів автобусів і тролейбусів"

- Серед основних змін - збільшення кількості маршрутів, що функціонують в нормальному режиму режимі руху, - каже заступник начальника управління транспорту, комунікацій та зв'язку Олег Вітрук. - Також враховано пропозиції щодо проходження маршруту №35 по вулиці Купчинського. 

За словами керівництва, після проведення обстеження визначено, що поворот із вул. Купчинського на вул. Сахарова не відповідає експлуатації великогабаритного транспорту, який зараз курсує за даним маршрутом.  Тепер автобус №35 їхатиме із проспекту Злуки на вул. Купчинського - Корольова - Стуса, оминаючи вулицю Сахарова.

Нагадаємо, на час підвищеної небезпеки захворюваності на коронавірус в Україні, влада рекомендує утриматись від поїздок в громадському транспорті, а у автобусах та тролейбусах щоденно проводять дезінфекцію. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (24)
  • Ярослав Боляк

    Так
  • Петро Беріт

    Потрібні в кожному транспорті, тоді б не потрібна була карткова система - на відео видно чи оплатила людина, чи видав квиток водій.

    Юрій Човган reply Петро Беріт

    Петро Беріт в біля монітора садити вуйка який вручну буде рахувати пасажирів?😃
  • Natalia Slabitska

    І запровадити дрес код для водіїв, бо їздять в штанах спортивних засмальцованих з папіросою і телефоном в руках!!!

    олд reply Natalia Slabitska

    і шарика чи запахло весной  включають на всі колонки хоч нехоч а слухай
  • Рекламою, надіюсь, розмалюють?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up