У Підволочиському районі велосипедиста збили на смерть. За день було ще дві аварії із велосипедами (оновлено)

У Підволочиському районі велосипедиста збили на смерть. За день було ще дві аварії із велосипедами (оновлено)
  • Смертельна аварія сталась увечері 10 жовтня у селі Кам'янки Підволочиського району.
  • Окрім того велосипедист постраждав у селі Березовиця, ще одна жінка - на Шумщині. 

Про ДТП біля Березовиці редакцію повідомили читачі. Як стало відомо згодом, аварія трапилась близько 21 години. 

- Серйозна аварія біля Березовиці. Автомобіль збив велосипедиста, - повідомив редакцію читач пан Андрій. - Була поліція та швидка. В якому стані потерпілий невідомо. 

Згодом медики розповіли. що постраждав внаслідок аварії 56-річний велосипедист. 

Відео дня

 - На момент огляду в чоловіка виявили забій гомілки, - коментує заступник директора з медичної роботи Центру екстреної медичної допомоги Ганна Мончак. - Чоловіка доставили у лікарню.

Світлина від Патрульна поліція Тернопільської області.

Як повідомили у "швидкій", у цей день було ще дві аварії на Території області за участі велосипедистів.

- У селі Кам'янки Підволочиського району внаслідок зіткнення автомобіля і велосипеда 10 жовтня загинула людина, - каже Ганна Мончак. - На жаль, не маємо детальнішої інформації. Про те, на місце викликали швидку. На жаль, врятувати людину не вдалось. 

Ще одна дорожня пригода сталась у Шумську. 

- Велосипедистка рухалась дорогою. Автомобіль на той час рушив з місця та зачепив велосипед, - продовжує Ганна Мончак. - Водійка велосипеда отримала тупу травму живота, забої. Її доставили у лікарню. 

Інформацію підтвердили в управлінні Патрульної поліції в Тернопільській області.

Світлина від Патрульна поліція Тернопільської області.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з травмованими, яка трапилася поблизу села Велика Березовиця, Тернопільської області надійшло на лінію 102 вчора, 10 жовтня, близько 20:20 год.

Інспектори оперативно прибули на місце події. За попередніми даними, 33-річний водій автомобіля Skoda Octavia, рухаючись в напрямку м. Чорткова, не помітив 51-річного велосипедиста, який рухався попереду та здійснив наїзд на нього. Внаслідок ДТП, останній отримав травму ноги, його шпиталізували до медичного закладу.

Інший випадок трапився на автодорозі М—12 (Стрий — Знам'янка) поблизу с. Кам'янки, Підволочиського району, Тернопільської області, о 22:30 год. 48-річний водій, керуючи транспортним засобом Renault Trafic, здійснив наїзд на велосипедиста 1986 р.н., який проїжджав дорогу в поперечному напрямку. На жаль, 33-річний чоловік-велосипедист загинув на місці події до приїзду швидкої медичної допомоги.

Світлина від Патрульна поліція Тернопільської області.

В обидвох випадках патрульні викликали слідчо-оперативну групу, яка і встановлюватиме усі деталі автопригод.

Патрульні вкотре звертаються до усіх водіїв з проханням не нехтувати правилами безпеки, слідкуйте за дорожньою обстановкою та дотримуйтесь ПДР. Дорога не пробачає помилок!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up