У Тернополі депутатів скликають на позачергову сесію

У Тернополі депутатів скликають на позачергову сесію

Депутати мають розглянути одне питання: затвердити Угоду про передачу коштів позики на придбання нових автобусів для Тернополя.

Позачергова сесія Тернопільської міської ради відбудеться 27 грудня 2019 року о 13:00 в залі засідань міської ради.

Розпорядження про це 26 грудня підписав міський голова Сергій Надал.

Керуючись статтями 42 та 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламентом Тернопільської міської ради:

Відео дня
  1. Скликати позачергову сорок четверту сесію міської ради 27 грудня 2019 року о 13:00 в залі засідань міської ради.
  2. Запропонувати міській раді розглянути на пленарному засіданні питання «Про затвердження Угоди про передачу коштів позики».

Нагадаємо, під час двох останніх сесій Тернопільської міської ради 20 та 23 грудня йшлося про транспорт міста. 

На сесії 23 грудня депутати надали дозвіл КП «Міськавтотранс» на участь у проєкті «Міський громадський транспорт України» шляхом залучення коштів позики відповідно до Фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком в обсязі 2,0 млн Євро для реалізації підпроєкту «Оновлення рухомого складу автобусного парку КП «Міськавтотранс» у місті Тернопіль».

Як зазначив міський голова, влада близько року плідно співпрацює з Міністерством фінансів України і з Міністерством  інфраструктури для того, щоб  Тернопіль взяв участь у Всеукраїнському проєкті «Міський громадський транспорт України. І тепер ми отримали підтвердження з Міністерства економіки, що беремо участь у проєкті, і маємо можливість ще до кінця цього року підписати попередні договори з банком.

Проєкт передбачає придбання комунальним підприємством «Міськавтотранс» Тернопільської міської ради 15-ти нових автобусів за рахунок коштів Європейського інвестиційного банку, що надаються у вигляді кредиту на пільгових умовах в обсязі 2 млн Євро строком на 13 років.

Для забезпечення виконання підприємством боргових зобов’язань за запозиченням Міністерства фінансів України для реалізації проєкту «Міський громадський транспорт України», депутати підтримали також надання місцевої гарантії Тернопільської міської ради.

Читайте також Тернопіль бере у кредит 2 млн євро на 15 автобусів. Коли буде новий транспорт?
На нову транспортну модель Тернополя витратили майже 1,5 мільйона гривень
 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:02 Окупанти вдарили по багатоповерхівці в Дніпрі. Є загиблі, серед них — дитина 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up