У Тернополі інспектори з паркування евакуювали п’ять машин, які перешкоджали роботі снігоочисної техніки

У Тернополі інспектори з паркування евакуювали п’ять машин, які перешкоджали роботі снігоочисної техніки

Для  належного прибирання комунальними службами снігу та ожеледиці з проїжджих частин вулиць, вночі 15 грудня інспекторами з паркування та інспекторами відділу контролю за правопорушеннями управління муніципальної інспекції практично у всіх мікрорайонах Тернополя проводилось відпрацювання на предмет притягнення водіїв до адмінвідповідальності, автомобілі яких створювали перешкоди у роботі снігоочисної техніки.

Так, інспекторами з паркування винесено 11 адміністративних постанов за ч.3 ст.122 КУпАП та накладено адміністративні штрафи, а п'ять транспортних засобів переміщено евакуатором на арештмайданчик за адресою вул. Бережанська, 44-Б, повідомляє пресслужба міської ради.

Для повернення автомобілів власникам необхідно оплатити штраф за транспортування і зберігання транспортного засобу.

У міській раді звертають увагу, що такі рейди будуть проводити інспектори муніципальної інспекції й надалі по мірі необхідності для належного очищення доріг від снігу та ожеледиці.

Відео дня

Управління муніципальної інспекції звертається до власників приватного транспорту з проханням віднестися з розумінням до ситуації та не залишати авто на узбіччях доріг під час сильних снігопадів, щоб не заважати процесу очищення вулично-дорожньої мережі від снігу.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Бодя Олегович

    Звичайнісінька показуха(піар), яка відбувається тільки в центрі міста! Все це ху...ня!!! Понти для гостей.Не вірю!!!!
  • Читач71

    А тротуари від ожеледі коли почнуть чистити? В центрі почистили тільки Руську, а решта вулиць чекають на весну. На Шашкевича справжня ковзанка, то певно альтернатива тій, що на Театральному майдані. А взагалі, смішно стає, коли міська рада звертається, щоб мешканці поставилися з розумінням і не залишали припарковані авто: скільки в Тернополі паркомісць і скільки авто? Може міська рада спочатку подумає про платні багатомістні паркінги в місті чи Надал вже забув свої передвиборчі обіцянки?

    Бодя Олегович reply Читач71

    Якби міська рада була десь в старому парку, то там було б все ідеально прибрано.  І трахтори там дижурили б цілу зиму.

keyboard_arrow_up