У Тернополі жінка випала з маршрутки і травмувалася: у поліції просять відгукнутися очевидців ДТП

У Тернополі жінка випала з маршрутки і травмувалася: у поліції просять відгукнутися очевидців ДТП

Із 12-ї маршрутки біля ринку в Тернополі випала пасажирка. Пенсіонерка отримала травми.

Аварія трапилася 15 січня на зупинці громадського транспорту "Центральний ринок", повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Жінку, 1936 року народження, бригада екстреної медичної допомоги доправила до травматологічного відділення. У неї медики констатували закритий уламковий перелом правої плечевої кістки.

За попередньою інформацією, потерпіла  близько 14:40 виходила з маршрутного таксі номер 12. Проте водій почав закривати двері і її затиснуло. Шум підняли люди і кермувальник відчинив двері, в результаті чого пенсіонерка впала на тротуар, травмувавшись, а маршрутне таксі поїхало далі.

Відео дня

Про подію поліцію повідомили уже медики і за кілька годин оперативники встановили особу водія. Він стверджує, що нічого не знає про травмування пасажира.

У кермувальника відібрали взірці крові для перевірки на вміст алкоголю. Правоохоронці звертаються до очевидців нещастя, якщо ви можете повідомити деталі події, телефонуйте за номером (096)197 68 38 або на лінію "102". Анонімність гарантується. 

Читайте також Затиснув ногу, а потім переїхав: у Тернополі жінка випала з маршрутки під час руху. Що каже перевізник?

Автобус вскочив в яму, 15-річна Наталя випала і вдарилась головою. Вона померла у лікарні
У Тернополі жінка ледь не випала з маршрутки під час руху

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Микола Болєщук

    цікаво як могла так  бо в маршрутках стоячих не беруть(((?

    Gaia Skaletska reply Микола Болєщук

    Микола Болєщук вона не стояла, а виходила на зупинци   ринок, чи мала сидячою виходити?
  • Богданочка Фляк

    Маршрутки треба нормальні давати,а не добиті і люди випадати не будуть,то не худобу вам возити.
  • Людмила Козак

    Вже аж смішно шо не стаття про таке то пенсіонер. Тре робити висновки!
  • Роман

    з міського бюджету виділели шаленні кошти на купівлю ДВОХ камер, на кожну маршрутку !!! Чому не взяти відео з тих камер?! Чи гроші розікрали?!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up