У Тернополі велосипедист отримав вогнепальне поранення (оновлене)

У Тернополі велосипедист отримав вогнепальне поранення (оновлене)
  • Повідомлення про те, що водій автомобіля Skoda погрожує чоловіку предметом, що схожий на травматичний пістолет, надійшло на лінію 102 28 липня, близько 10 години ранку.
  • На вулиці Галицька 7В, що в Тернополі, виник конфлікт між велосипедистом і водієм легківки.

Один з екіпажів відразу ж виїхав за вказаною адресою. Прибувши на місце події, заявник повідомив інспекторам про те, що рухаючись велосипедом вулицею Галицькою зі сторони центру, у нього виник конфлікт з водієм автомобіля Skoda, через порушення Правил дорожнього руху. Після чого, 37-річний велосипедист вдарив автомобіль і продовжив рух, повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

Та на цьому конфлікт не завершився: 36-річний кермувальник Skoda догнав велосипедиста та почав йому погрожувати предметом, що ззовні схожий на травматичний пістолет, а через декілька секунд він здійснив постріл велосипедисту у ліву ногу, внаслідок чого останній отримав тілесні ушкодження.

Версію подій від водія автомобіля повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області. За словами водія автомобіля, він рухався за велосипедистом. Доїжджаючи до кільця не знав, який маневр здійснить водій двоколісника, а тому посигналив йому. Велосипедист показав нецензурний жест рукою та поїхав далі. Кермувальник авто, коли вони зрівнялися на дорозі, зробив усне зауваження велосипедисту на що той ногою стукнув дверку автівки. Автомобіліст наздогнав його і почалася сварка. В якийсь момент водій автомобіля дістав пістолет для відстрілу гумовими кулями та вистрілив. Куля влучила в ногу велосипедисту. 

Відео дня

Згодом, лікарі швидкої медичної допомоги шпиталізували пораненого чоловіка до медичного закладу.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу, яка і з'ясує усі обставини справи та надасть подальшу правову кваліфікацію.

Власник зброї у скоєному зізнався. Дозвіл на пістолет у нього є.

Щодо конфлікту між двома чоловіками працівники Тернопільського відділу поліції порушили кримінальне провадження. Даний факт працівники поліції внесли в ЄРДР відповідно до статті 125 частина 2 ККУ "Умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров'я або незначну втрату працездатності".

Стежте за новинами Тернополя у: Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (35)
  • Тарас

    Мудака на цьому велосипеді уже не раз зустрічав на дорогах міста, їздить без тормозів.
    Накінець його хоть хтось поставив на місце!
    Водію респект! По іншому до таких даунів не доходить!
  • Мирон Кульчицький

    Правила дорожнього руху, не тільки для водіїв. В правилах чітко вписано. Учасник дорожнього руху є ; водій будь якого транспортного засобу і пішохід! Люди! Пішохідний, який переходить дорогу, є учасником дорожнього руху! Тобто, пішохід зобов'язаний знати правила ПДР. Чому в школах ще не ввели уроку правил поведінки на дорозі? Це ж наші діти! Думаю що такий предмет, як ПДР, треба ввести в шкільну програму. Хоча б для того, щоб знали діти, яка відповідальність на них покладена.

    Ольга Василівна reply Мирон Кульчицький

    Пропоную відстрілювати тих, хто не знає ПДР
  • Інна Інна

    Велосипедисти взагалі знають п.д.р?Вони як таракани на дорозі,це просто жесть,одного разу хотіла вийти з машини і так по голові настукати!!!Серед дороги робить маневри у вигляді ламбади,куди їде,куди буде повертати?Чорт знає що?Та трохи дивіться за ними,по -ПЕРШЕ себе наражають на небезпеку,по-друге таке враження що їм у житті хтось чогось не додав,харять так що слів немає.

    Marcus Aurelius reply Інна Інна

    Велосипедисти не таракани. У вас просто викривлене сприйняття світу, ненависть і зневага до людей, які по якихось (далеко не обов'язково фінансових) причинах їздять здоровому екологічному транспорті. Нічого. еволюція вас або виправить, або видавить.

    Marcus Aurelius reply Marcus Aurelius

    *видавить/витіснить
  • Велосипедист

    Сраний шофер буде покараний
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera Від читача 16:48 Концерт легендарного THE ВЙО 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом 15:20 Жителів Тернопільської області підозрюють у незаконному видобутку піску на понад 40 млн грн play_circle_filled photo_camera 14:30 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають і скільки коштували? photo_camera 13:55 Підозрюваним у нападі на поліцейських оголосили нове обвинувачення і взяли під варту 13:06 У селі біля Тернополя була стрілянина — 60-річний тернополянин отримав три вогнепальні поранення 12:35 На Тернопільщині не вистачає медиків 11:45 У поліції повідомили про стан дітей, яких забрала швидка з Кутківецького лісу 10:50 В аварії на Тернопільщині загинув мотоцикліст 10:20 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття ще на дев’яти вулицях 09:45 У Тернопільському районі вибухнула газова плита — є постраждалий 08:55 22 квітня деякі тернополяни будуть без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up