У Тернополі вночі спіймали трьох п'яних водіїв

У Тернополі вночі спіймали трьох п'яних водіїв

На "БАМі" патрульна поліція Тернополя зупинила трьох нетверезих водіїв 12 грудня.

Отже, о 21:15 – вул. 15 Квітня. 51-річний водій керував автомобілем MERCEDES з явними ознаками алкогольного сп’яніння (різкий запах алкоголю з порожнини рота, нечітка мова, хитка хода). Від проходження огляду на визначення стану алкогольного сп’яніння керманич відмовився в встановленому законом порядку.

А о 23.00 – вул. Текстильна. 23-річний водій керував автомобілем HONDA CIVIC з ознаками наркотичного сп’яніння ( розширені зіниці, які не реагують на світло, поведінка, що не відповідає обстановці). Від проходження медичного огляду хлопець відмовився в присутності двох свідків.

І ще одного водія зупинили о 00.40 – просп. Злуки. 38-річний водій керував автомобілем FIAT з явними ознаками наркотичного сп’яніння (виражене тремтіння пальців рук, нечітка мова). Проте, пройти огляд на визначення стану наркотичного сп’яніння в найближчому медичному закладі чоловік категорично відмовився.

Відео дня

На всіх водіїв інспектори склали протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (Керування в стані сп’яніння).

Водії, дотримуйтесь ПДР! Керування під дією алкоголю чи наркотичних засобів може призвести до непоправного, повідомляє патрульна поліція Тернопільської області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Бульба

    Таких "шукачів пригод" , окрім іншого , до винесення вироку, ще на 15-ть діб на громадські відпрацювання. Зараз он дороги та двори немає кому від снігу почистити.  А фізична робота ще нікому не зашкодила!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up