В аварії на Тернопільщині травмувався 15-річний мотоцикліст

В аварії на Тернопільщині травмувався 15-річний мотоцикліст

Десятикласника госпіталізували.

Із тілесними ушкодженнями до лікарні Копиченець бригада екстреної медичної допомоги 8 вересня госпіталізувала 15-річного місцевого жителя. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Травми юнак отримав в дорожньо-транспортній пригоді. Про неї на лінію «102» повідомили лікарі медзакладу. На місце аварії виїжджала слідчо-оперативна група. 

Відео дня

За попередньою інформацією, близько 19:00 водій автомобіля Skoda Octavia під час розвороту врізався в мотоцикл KTM 390 DUKE. Десятикласника госпіталізували, а у водія авто взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство.

Нагадаємо, за минулий місяць співробітники поліції оформили 9 147 адміністративних матеріалів у сфері безпеки дорожнього руху. Серед найпоширеніших порушень: перевищення безпечної швидкості, недотримання правил обгону, керування транспортними засобами без документів та напідпитку. 

У серпні на дорогах Тернопільщини трапилося 227 дорожньо-транспортних пригод. Із них 61 – із постраждалими, в яких 13 людей загинули,  ще 80  отримали травми. 16 аварій трапилося за участю пішоходів. 28 аварій вчинили водії, які сіли за кермо напідпитку. 

Довідка

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up