В Плотичі зіткнулись Ford i Opel. Постраждало пʼятеро людей (ОНОВЛЕНО)

В Плотичі зіткнулись Ford i Opel. Постраждало пʼятеро людей (ОНОВЛЕНО)
  • ДТП трапилася 12 липня близько 13:40 на автодорозі між селами Плотича та Долішній Івачів.
  • У "швидкій" повідомили, що в лікарні доправили трьох дорослих та трьох дітей. 
  • В поліції кажуть, що пʼятеро постраждалих - троє дорослих та двоє дітей.

В селі Плотича, що біля Тернополя, близько 15 години трапилася велика аварія. Про це редакцію 20 хвилин повідомила читачка Ірина. Жінка каже, що є восьмеро потерпілих.

- В 14.44 у диспетчерську Тернопільської станції екстреної допомоги надійшло повідмолення про ДТП та постраждалих, - повідомили у Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. - Трьох постраждалих віком 24, 58 та 62 роки доставили в лікарню швидкої допомоги. Та трьох дітей віком 4, 8 та 11 років в обласну дитячу лікарню. Усі живі. 

Корисне посилання

Актуальні ціни на Богдан у Тернополі на Automoto.ua.

Анонімне повідомлення у поліцію надійшло від чоловіка, що на ділянці дороги між селами Плотича та Івачів Долішній ДТП з потерпілими. За попередніми даними, в аварії травмовано восьмеро людей - шестеро дорослих і двоє дітей. Проте інформація про кількість потерпілих та їхній стан наразі уточнюється, повідомив начальник відділу розслідувань злочинів у сфері транспорту Богдан Шуляр. 

Відео дня

- За попередніми даними, зіткнулись "лоб у лоб" дві іномарки - Ford i Opel, - каже Богдан Шуляр. - У Ford було четверо дорослих і двоє дітей. З Opel - двоє травмованих. 

Саме водій Ford, припускають у поліції, виїхав на зустрічну смугу, коли пішов на обгін третього автомобіля. Наразі водії обох машин госпіталізовані. У них відібрано взірці крові, аби визначити, чи перебували вони в момент ДТП у стані сп'яніння.

Станом на 18.00 в ГУ Нацполіції в Тернопільській області повідомили, що у аварії троє дорослих та двоє дітей отримали тілесні ушкодження.  

- За попередніми даними, причина ДТП – порушення правил дорожнього руху, - повідомляють в поліції. - Водій автомобіля Ford, пішов на обгін, не переконавшись в безпеці маневру. В результаті він врізався у зустрічне авто марки Opel Astra.

З травмами різного ступеня важкості потрапили пасажири авто Ford - троє дорослих та одна дитина. З авто Opel постраждала неповнолітня дитина.

На місці ДТП працюють слідчі. У водіїв відібрали взірці крові для експертизи на стан алкогольного сп’яніння. Подія внесена в ЄРДР за статтею 286 частина 1 ККУ. Триває слідство.

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ірис

    Добре, що всі живі залишились
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up