В тернопільському автобусі замість вікон - металева бляха

В тернопільському автобусі замість вікон - металева бляха

В автобусі № 1А металеві вікна поміняти не можуть, "бо збитково", кажуть власники.

- Суворі тернопільські маршрутники переходять з фанерних вікон на металеві, - пише у Фейсбуці активіст Олег Синовець, який оприлюднив фото. - Може, це просто броньований автобус... Можна відправляти на схід.

В КП "Тернопільелектротранс", в чиєму підпорядкуванні знаходяться три автобуси № 1А, кажуть, що не міняють вікна у автобусах, бо нема грошей.

Відео дня

- Щойно розмовляв з власниками автобуса, які сказали: " Ми з радістю встановили б скло, але автобуси настільки збиткові, що ми не можемо дозволити собі такої розкоші", - каже начальник управління транспорту Ігор Мединський. -
Я наполіг, щоб все таки знайшли кошти та замінили якомога швидше.

Нагадаємо, такі ноу-хау по-тернопільськи в Тернополі не вперше. Нещодавно в маршрутці №19 вікна і двері замість скла оббили фанерою. В цій маршрутці, як і пообіцяли, замінили вікна того ж вечора.

- Так, ми мали б зняти автобус із рейсу, – визнав Ігор Мединський. – Та вдалися до таких методів через  брак коштів. Було два варіанти: або залишити пасажирів без автобусу, або тимчасовозамінити скло.

- Щойно розмовляв з власниками автобуса, які сказали: " Ми з радістю встановили б скло, але автобуси настільки збиткові, що ми не можемо дозволити собі такої розкоші", - каже начальник управління транспорту Ігор Мединський. - Я наполіг, щоб все таки знайшли кошти та замінили якомога швидше.
Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/DTP/v-terngopilskomu-avtobusi-metalevi-vikna-10598690.html
Так, ми мали б зняти автобус із рейсу, – визнав Ігор Мединський. – Та через те, що є нехватка маршруток, ми вдалися до таких методів. У маршрутку в'їхала вишка, яка ремонтувала освітлення, і скло посипалось. У нас було два варіанти: або залишити пасажирів без однієї маршрутки на кілька днів, або тимчасово поставити таку фанерну дошку.
Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/DTP/v-19-y-marshruttsi-zamist-vikon---fanera-10594496.html

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Діонісій

    їхав сьогодні 27 та 19 маршрутом, було оголошення, що треба на роботу шофери, зарплата висока, то виходить , що гроші у перевізників є, щоб високу зарплатню давати, а на ремонт автозаків немає і нам макарони на вуха вішають, або вони дурять тих, кого беруть на роботу. з приводу зарплатні.
  • Діонісій

    я не розумію, як так немає грошей, ціни підвищили на проїзд, а ремонт і нині там де був - в сраці. То вже не маршрутки , на скотовозки схожі. розбиті вікна, не відкриваються двері ? не випускати на маршрут, бо авто не справне. здавайте його на металобрухт або дрова на них возіть, а не людей.

    якщо резина протреться будуте як на фірі дерев'яні ставити ?
  • Петро Білецький

    З маршруток почали робити автозаки.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:03 У Тернополі відкрили виставку до річниці першої згадки про місто photo_camera 17:30 Новий закон про мобілізацію: розʼяснення про те, що зміниться 17:05 Скільки коштує орендувати електросамокат у Тернополі: порівняли тарифи та умови photo_camera 16:25 Тернопільска модель, студентка ЗНУ Маріна Міжонова здобула титул Miss Supranational Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 15:55 Президент підписав Закон про мобілізацію 15:40 Тарифи підняли, а людей не спитали! Тернополяни скаржаться на управителів будинків 15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях 22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up