Вночі на Бандери зіткнулися "Москвич" і таксі. Один з водіїв був напідпитку, постраждали діти

Вночі на Бандери зіткнулися "Москвич" і таксі. Один з водіїв був напідпитку, постраждали діти
  • Про аварію на пр. Бендери редакцію "20 хвилин" повідомив читач Віталій. ДТП сталось о 00.06 за участю автомобілів марки "Москвич" та Chevrolet Aveo.
  • У прес-службі патрульної поліції повідомляють, що у водія "Москвича" виявили 1.42 проміле алкоголю.

- Біля "Обнови" на проспекті Бандери аварія. Є патрульні і поліція, - пише тернополянин Віктор.

У прес-службі патрульної поліції в Тернопільській області повідомляють, що аварія трапилась на перехр. вул. С.Бандери/Чайковського між автомобілями АЗЛК 21412 (Москвич) та Chevrolet Aveo.

Відео дня

- Водій 1971 р.н, керуючи т.з АЗЛК 21412 (Москвич), здійснив зіткнення з т.з Chevrolet Aveo під керуванням водія 1994р.н, - повідомляють патрульні. - В результаті ДТП тілесні ушкодження отримали пасажири автомобіля Chevrolet Aveo. Водія автомобіля "Москвич" було доставлено в КУТОР ТОНД для проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння із результатом 1.42 проміле. 

Як повідомив черговий лікар Центру екстреної медичної допомоги в Тернополі, в ДТП постраждало двоє дітей віком двох та семи років, які були пасажирами таксі. Дітей із травмами голови та забоями направили до обласної дитячої лікарні.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Сергій

    Забирати права
  • Валентина Головінова

    Жах, постраждало п'ятеро людей, з них двоє маленьких дітей. Як спиться водію, у якого виявлено 1,42 проміле алкоголю.???Цього пробачати неможна нівякому разі, щоб задумався і в наступному несталось непоправимого
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up