Уночі на Злуки зіткнулися два автомобілі, один з них відкинуло на тротуар

Уночі на Злуки зіткнулися два автомобілі, один з них відкинуло на тротуар
  • ДТП на пр.Злуки у Тернополі трапилась 9 липня близько півночі. 
  • Зіткнення між автомобілями Mercedes та Chevrolet призвело до того, що один із них опинився на тротуарі, інший - на пішохідному переході. 
  • У патрульній поліції кажуть, що обійшлось без потерпілих.

Про ДТП на просп. Злуки тернополяни пишуть у соцмережах. 

За словами очевидців, аварія трапилась близько півночі. Автомобіль марки Mercedes опинився на тротуарі. На місце виїхали патрульні. 

Відео дня

Як повідомляють у прес-службі патрульної поліції в Тернопільській області, постраждалих у аварії немає. Водії зазнали матеріальних збитків.

- Зіткнення відбулось через те, що водій автомоблія Mercedes не був уважним, не стежив за дорожньою обстановкою, не вибрав безпечної швидкості, говорить  т.в.о. речника управління патрульної поліції в області Катерина Басалига. - Транспортні засоби отримали механічні пошкодження. 

На водія автомобіля Mercedes склали протокол за ст. 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Довідка: 

Стаття 124. Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна

Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна, - тягне за собою накладення штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року

. Примітка. Особа, цивільно-правова відповідальність якої застрахована, звільняється від адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, за умови, що учасники дорожньо-транспортної пригоди скористалися правом спільно скласти повідомлення про цю пригоду відповідно до Закону України «Про обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів».

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • MBname Igorko

    Викуплю мерса
  • Тарас Барський

    Цікаво...там лежачі поліцейські....
    І як хто їхав???? І думав...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up