Водій не впустив дитину у маршрутку. Малий хвилин 30 мокнув під дощем

Водій не впустив дитину у маршрутку. Малий хвилин 30 мокнув під дощем
  • Водій відмовився перевозити школяра, хоча той готовий був платити. Причина, яку озвучив: "Не перевожу дітей до 14 років без супроводу дорослих".
  • Відколи така новація діє? – обурюється мама хлопчика. Секції відкрили, а як до них доїхати, коли батьки на роботі?
  • Мого сина водій не впустив до маршрутки – дитина півгодини простояла на зупинці під дощем. Повернувся мокрий, як хлющ, тепер головне, щоб не захворів, - Валентина Крамар зателефонувала до редакції. – Секції відновили. Ми з чоловіком на роботі. То як до них дитина має сама їздити містом?

Жінка розповіла, що її 10-річний син відвідує гурток, що у Центрі. Родина проживає на «Алясці». Від 1 червня відновили роботу міські секції. Ще вчора на гурток малого завіз батько. Сьогодні обоє батьків – на роботі. Тому Максим поїхав сам.

  • Туди дістався без проблем, коли їхав додому, намагався сісти на 35 маршрутку біля медуніверситету, - розповіла жінка. – Перша 35-ка взагалі не зупинилась. Невдовзі прийшла інша. Син підійшов до дверей, а водій сказав, що він не перевозить дітей до 14 років без супроводу дорослих. Мене цікавить: своїй дитині він так само б сказав? І якою б у нього була реакція, якби його дитину не пустили, придумавши такий привід? При цьому бачив, що періщить дощ?

Відколи діють ну нас такі новації? Цікавиться жінка. І як тепер двоє працюючих батьків мають організувати відвідини сином секції, яка розміщена в іншому мікрорайоні? І чому одні відмовляють в перевезенні дітям, а інші без проблем беруть? Як справді діє заборона, то чому водій 19 маршрутки, яка під’їхала на зупинку приблизно через 30 хв, взяв дитину? Невже у них діють різні правила?

Всі питання та претензії жінки ми адресували до міськради.

Відео дня
  • Станом на 02.06.2020 року діє заборона на перебування дітей, віком до 14 років, у громадських місцях без супроводу дорослих, - прокоментувала речниця міськради Мар’яна Зварич. - Така заборона була прописана на початку карантину Постановою КМУ. Також вона є зафіксована у рішенні виконавчого комітету №297 від 06.04.2020 року.

Чому один водій відмовився везти дитину і залишив її під дощем, а інший узяв – у міськраді пояснили це людським фактором. Як тепер діставатись до гуртка Максимкові та іншим дітям, коли обоє батьків на роботі – на це питання ми відповіді так і не отримали…

 

А ваші діти відвідують гуртки в літній період? Як вирішуєте питання з їх добиранням до місця призначення? Пишіть у коментарях. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (93)
  • алех

    В Канаде и Британии и многих др. странах родитлей могли лишить родительских прав за такое. Водитель и кондуктор не обязаны брать ответственность на себя, в полицию сообщить обязаны.
  • АНАТОЛІЙ

    Дауни ?  Так 😋
  • Сергей Воробей

    Дуже дивно ,а в чому вина дитини?Це так тобi скажуть - у тебе не таке взуття,йди пiшки. Ось i вiн - на таку поведiнку дорослих гнiд ,не може второпити ,що вони вiд нього хочуть. Йому полiтика до одного мiста, але батьки це все. Звiрi такого не роблять з малечей ,а цi як гiени як би когось зжерти.ГАНЬБА.
  • Лена Дддддд

    Цікаво чи в кондуктора є мозги і чи є діти

    Іван Вальків reply Лена Дддддд

    лена ддддд, ддддурна чи шо?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях 22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога 21:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому призначать автоматично, а кому — за заявою 20:00 У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара 19:00 Посмертні нагороди вручили рідним полеглих воїнів з Тернопільщини photo_camera 18:00 100-літній ювілей відзначила довгожителька з села Конюхи 17:05 На фронті загинув військовослужбовець з Великоберезовицької громади 16:50 Салон краси «RIDANA» – ваш незмінний бюті-помічник! (новини компаній) 16:20 У Тернополі відбудеться фестиваль «Великодні мотиви» 15:35 100 років виповнилося довгожительці з Тернопільщини 14:35 Військовий зробив символічний удар по мʼячу у матчі «Нива» Тернопіль — «Чернігів» 14:00 16 квітня не буде води на Подільській, а 18 квітня — на Новому Світі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up