Водій скоїв аварію і надурив поліцію, злякавшись відповідальності

Водій скоїв аварію і надурив поліцію, злякавшись відповідальності

Із забійно-різаними ранами голови та ушкодженнями руки до лікарні звернувся чоловік, 1990 року народження. Як з'ясувалося, травми він отримав 16 квітня у дорожньо-транспортній пригоді на Бучаччині. Потерпілого госпіталізували в неврологічне відділення. Чоловік розповів, що підсів у авто до незнайомця, а після того, як вони потрапили у аварію, водій втік.

На місце аварії виїжджала слідчо-оперативна група. За попередніми даними, автопригода трапилася близько 6:20 в селі Старі Петликівці. Водій автомобіля BMW (польська реєстрація) на автодорозі Тернопіль-Городище-Бучач не вибрав безпечної швидкості й допустив з'їзд транспорта в кювет та, як розповів "потерпілий", втік.

Уже оглядаючи транспорт працівники поліції знайшли чек із заправки на ім'я травмованого пасажира. І лише після цього чоловік зізнався, що автівка його, а він, злякавшись відповідальності, обдурив лікарів, розповівши вигадану історію з водієм-втікачем. До лікарні травмованого бучаччанина завіз власним авто батько.

Відео дня

Подія внесена в ЄРДР за статтею 286 частина 1 ККУ. Триває слідство, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (13)
  • Volodymer

    Дибіли-заздрісники, нікчемні раби-ублюдки, баласт суспільства - читайте клоуни ЗАКОН, а саме - останні 3 абзаци - після переходу за цим посиланням!

    http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/v001p710-15

    Oleg QQQ reply Volodymer

    ВолодимЕр, не кіпішуй
  • Анонім

    Таким довб...... треба на педалі газу ставити обмежувач до 40 км

    Петро Білецький reply Анонім

    Він і з горба може набрати сотку.  Треба педаль гальм підключати до компютера
  • Анонім

    Ось вам і наслідки від тих блях . А якщо б не знайшли чеку то так звана поліція яка складається з колишніх випускників тернопільських вузів шукали б міфічного водія довго і нудно ,а потім закрили б справу . Закон треба запроваджувати на ці бляхи .Завіз сюда машину значить в місячний термін пішов заплатив мито ,зареєструвався ,отримав українські номери .Попривикали б....... ,знайшли лазійку ,державу хотіли нає.....и . Штрафи вам всім з тими бляхами дати так по мільйону  ,і тоді зрозуміють як державу най.... . А щодо цього х..... то за такі комбінашки йому треба дати так років 10 за те ,що хотів слідство заплутати .
  • Dimka

    Та забороніть ви вже ті бляхи ебучі, сил моїх немає

    Тернополянин reply Dimka

    До чого тут бляхи. Думаєш на ланосі він би їздив розумом?

    Анонім reply Тернополянин

    На ланосі  з українськими номерами він би не складав казочок дідуся Панаса .

    Тернополянин reply Анонім

    Ще й як би складав. Що машину вкрали разом з ним і т д

    Dima Vorobets reply Тернополянин

    Але тоді б в псевдо-пасажира спитали документи, це раз.

    І по базі б  визначили власника авто це два.



    І хтось б  в любому випадку ніс відповідальність, а тут якби не чек то б  чувак спокійно пішов до дому як нівчому не бувало, бо машина ітак металолом, і власника ти не знайдеш.



    Поки люди їздять і знають що їм нічого за то не буде, то про контроль і порядок можна навіть не задумуватись, але всьому свій час.



    Проблема бляхи і зареєстрованого ТЗ в Україні, в тому що 90% бляхарів не несуть ніякої відповідальності бо в них навіть страховки немає.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині Від читача 10:03 На Тернопільщині шукають роботу 554 переселенці 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом 15:20 Жителів Тернопільської області підозрюють у незаконному видобутку піску на понад 40 млн грн play_circle_filled photo_camera 14:30 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають і скільки коштували? photo_camera 13:55 Підозрюваним у нападі на поліцейських оголосили нове обвинувачення і взяли під варту 13:06 У селі біля Тернополя була стрілянина — 60-річний тернополянин отримав три вогнепальні поранення 12:35 На Тернопільщині не вистачає медиків 11:45 У поліції повідомили про стан дітей, яких забрала швидка з Кутківецького лісу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up