Водій, який скоїв смертельне ДТП, де загинули двоє хлопців, буде під вартою

Водій, який скоїв смертельне ДТП, де загинули двоє хлопців, буде під вартою

Винуватцю аварії обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

Водію, який вчинив ДТП на Тернопільщині, де загинуло два хлопці, повідомлено про підозру, повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Прокуратурою Тернопільської області  здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вчинення ДТП у с.Козлів, у якому загинуло двоє осіб, які стояли на узбіччі дороги.

Встановлено, що 4 жовтня о 3 год. 40 хв. водій легківки, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, керував технічно справним автомобілем BMW 320 (зареєстрованим в Республіці Польща), рухався вулицею Велика Луб’янка смт. Козлів Козівського району Тернопільської області у бік вул. Галицької.

Відео дня

Проїжджаючи перехрестя, водій BMW, порушуючи вимоги ПДР, не вибрав безпечної швидкості руху для  постійного контролю руху транспортного засобу та безпечного керування. Внаслідок неуважності та під впливом вжитих спиртних напоїв він допустив занос автомобіля, в процесі якого виїхав на зустрічну смугу руху, де на той час перебували два пішоходи – 23-річні місцеві жителі. Внаслідок наїзду пішоходи отримали смертельні травми.

Громадянину, який керував автомобілем BMW повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч.3 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель 2 осіб). 

Винуватцю аварії обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії Від читача 17:19 У квітневому топі вакансій на Тернопільщині - водій, продавець, кухар, швачка, медсестра, лікар 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату 16:05 Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:53 «Поділили на «своїх» і «чужих»? Переселенка з Харкова скаржиться, що синові не видали книги в бібліотеці 15:45 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 17 квітня 15:30 Сім’я полеглого воїна Миколи Пителя пожертвувала дзвін для храму play_circle_filled 14:48 На Тернопільщині розшукують чоловіка з Бережан 14:07 Удар по Чернігову: 14 загиблих, 61 людина постраждала play_circle_filled photo_camera 13:55 Куди після школи? Огляд закладів освіти для вступу (партнерський проєкт) 13:00 На фронті загинув Герой з Почаєва 12:05 Куди піти, що подивитися у Тернополі 17-21 квітня 11:30 У Тернополі відбудеться сесія міської ради — які питання вирішать 11:20 Лазерна епіляція Сandela 2+1. Кожна 3-тя процедура в подарунок! (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up