Вперше за 30 років відремонтували міст неподалік с. Прошова (ФОТО до/після)

Вперше за 30 років відремонтували міст неподалік с. Прошова (ФОТО до/після)
  • 43-метровий залізобетонний шляхопровід знаходиться на трасі М-19. Це ділянка першої технічної категорії з 4 смугами руху. Збудували його у 1991 році та відтоді жодного разу не ремонтували.
  • Як зараз виглядає шляхопровід, дивіться на фото
     

У рамках програми «Велике будівництво» відремонтували шляхопровід біля з’їзду на село Прошова. На поточний середній ремонт мосту з державного бюджету виділили 9,2 млн грн, повідомили у Службі автомобільних доріг у Тернопільській області.

Автошлях М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече один найзавантаженіших автошляхів Західної України, який веде від кордону з Республікою Білорусь до кордону з Румунією. Це гранд-об’єкт програми #Велике_будівництво. У 2020 році ми проводимо поточний середній та капітальний ремонт більш ніж 200 км у 4 областях: Волинській, Рівненській, Тернопільській та Чернівецькій. 

Так, у Тернопільській області провели поточний середній ремонт 4 шляхопроводів на автошляху М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече. Усі вони знаходяться між Тернополем та Теребовлею.

Відео дня

43-метровий залізобетонний шляхопровід знаходиться на км 334+932 траси М-19, біля з’їзду на село Прошова. Це ділянка першої технічної категорії з 4 смугами руху. Збудували його у 1991 році та відтоді жодного разу не ремонтували.

Що зробили?

  • ліквідували розкриття арматури;
  • відновили гідроізоляцію;
  • замонолітили тріщини;
  • забезпечили водовідведення;
  • зробили монолітну розподільчу плиту з армованого залізобетону;
  • влаштували 2 шари асфальтобетону (ще буде третій);
  • нанесли тимчасову розмітку;
  • встановили парапетне огородження.

Читайте також: Як виглядає відремонтований 30-метровий міст на Теребовлянщині (ФОТО до/після)
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Читач80

    9,2 мільйони.......... за такі гроші можна новий міст збудувати)))) автор статті ви на кого працюєте?????

    Ty Yy reply Читач80

    Міст довжиною 43 метри не збудували, а просто відремонтували з 9,2 мільйони, тобто один метер ремонту того моста нам обійшовся 9200 тис.грн./ 43 метри = 214 тис. грн



    Рахуємо далі, чотири смуги руху, нехай по три метри, получаємо, що один метер квадратний того РЕМОНТУ вартує 214 тис. грн. / 12 = 17,8 тис.грн.



    Нічого собі так поремонтувати :)
  • Читач92

    Долбодятли, нанесіть тимчасову розмітку на ділянку дороги М-19, між населиними пунктами село Березовиця та смт.Дружба, їхав там раніше в ночі нічого не видно!!!! Перепад між дорогою і узбіччям 20-30 см, машина одна була у фосі бо злетіла здороги. Дибіли, нанесіть жовту розмітку, якщо ремонт там не зааершили, хоча ту ділянку почали ремонтувати першою, з повним перекриттям невже пів року недостатньо щоб там зааершити?!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up