З 27 травня закриють частину дороги у Білій - біля колії (ОНОВЛЕНО)

З 27 травня закриють частину дороги у Білій - біля колії (ОНОВЛЕНО)

Дорога буде закрита з 8.00 27 травня до 9.30 31 травня. А також з 8.00 7 червня до 8.00 14 червня.

Частину дороги у с. Біла, що в передмісті Тернополя, закриють. Причина – ремонтні роботи на колії.

Йдеться саме про частину дороги в с. Біла - біля залізничної колії, уточнили в прес-службі Служби автодоріг в області. 

Шукати об’їзд потрібно в період з 8.00 27 травня до 9.30 31 травня та з 8.00 7 червня до 8.00 14 червня 2017 р., повідомили у прес-службі. 

Відео дня

Неподалік - перехрестя Чистилів-Біла-Плотича – одне з шести місць концентрації ДТП в області. Там невдовзі планують облаштувати кругове перехрестя, аби зменшити аварійність.

Детальніше читайте Біля «Голої баби» і на виїзді з Білої будуть кругові перехрестя
 

Читайте також За Білою перекинулось інкасаторське авто 
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Ірина Белякова

    Шановні коментатори! Ми вдячні вам за вашу небайдужість. Довожу до вашого відома, що першочергову інформацію надали у прес-службі Служби автодоріг. Саме працівники редакції, журналісти виявили в ній неточності та помилки. Тому ми повторно звернулись до прес-служби Служби автодоріг за уточненням. Через добу нам надали іншу інформацію - з уточненням дат проведення ремонтних робіт і уточненням ділянки, де саме відбуватиметься ремонт дороги. Саме в цей момент була оновлена інформація.
  • Anonymous

    Песець, місто чекає транспортний колапс. Весь трафік по північній об'їзній і Білу піде через Центр на львівську трасу.

    Молімося, щоб ні одного ДТП не сталось...
  • Petro Shchurko

    дибілізм!!!!!!!!!!!! шукати об*їзд. фури куда??????????  міст над заліницею закритий

    Anonymous reply Petro Shchurko

    Опаньки! Вибачте, через Білу не вийде, там перекриють... НА РЕМОНТ, Карл! на ремонт!

    Во ідіоти! Ви уявляєто, що в центрі творитись буде?! Ні, за таке треба вже просто лінчувати...

    Anonymous reply Petro Shchurko

    Фури через Кам'янки і Скалат,  бо через Тернопіль НІЯК. Через горбатий чи центр не пустять, на гаївському міст розвалюєься. Або на львівську трасу, а звідти на Чистилів.  Або з Коременця через Почаїв, Залізці, Зборів. Тут вибір - кому звідки і  куда їхати. Є, прада, ще один напрям в Тернополі, з північної об'їзної до комбайнового, а там попри Камазцент на Білу, тут, правда, повна задниця...А далі там є напрям на Чистилів.

    Для решти можна від шостого по Бродівській до Білої, там низом на Чистилів по бездоріжжю. Правда, якщо підвіски не жаль. Можна так само на львівську трасу, а потім на Чистилів, а через Чистилів на Плотичу. Знову ж, по бездоріжжю.

    І не дай Бог хоч одного серйозного ДТП в місті, тоді вже повний кирдець буде. І все це наслідки захланності і тупості вуйків, які наше місто забудовують. Ні тобі вулиць, ні тобі проїздів. Їм головне  базар і будиночків наставити, щоб з рагульні бабки здерти.
  • Юра Лаврушко

    Це точно, боріться люди дальше. А забезпечити об'їзними шляхами перед проведенням робіт мозгів не вистачає?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up