З’явилось відео аварії на Гаївському перехресті, де постраждала 15-річна дівчина

З’явилось відео аварії на Гаївському перехресті, де постраждала 15-річна дівчина

Нагадаємо, що аварія трапилася 24 жовтня близько п’ятої години ранку на Гаївському перехресті.

Водій автомобіля Skoda Fabia не впорався з керуванням та врізався в бетонний роздільний острівок.

На момент аварії в транспортному засобі перебувала п’ятнадцятирічна пасажирка. Кермувальника та дівчинку бригада швидкої госпіталізувала до медзакладу.

Відео дня

За попередніми даними – чоловік перебував без свідомості, а у неповнолітньої після удару відмовили ноги.

Причини аварії встановить слідство. У водія відібрали взірці крові для перевірки на вміст алкоголю.

Відео виставив у "Фейсбуці" Святослав Журовський:

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Бульба

    Тут не все так просто:
    - міст належить укрзалізниці, вони грошей на ремонт виділяти не хочуть.
    - на цьому перехресті хочуть також зробити кольцову розвязку , але гаївська влада не дає землі.
    Само собою враховані й власні інтереси.От і зайшло все ,поки що ,в глухий кут. А цьому конкретному випадку - банальна НЕ уважність,яка призвела до трагічного випадку(((

    Ахіл Штейнберг reply Бульба

    Оправдання це для слабаків--- тільки хардкор, СПАРТА

    українці повинні жити в лайні , БО міст належить не тому , той не може землю виділити , інший той грошей в бюджеті міста не може знайти .....

    і так сука 27 років.

    Але в кожному конкретному випадку винен простий українець "банальна неуважність" да да

    і пох що там нема ні освітлення ні світлофра ні розмітки , та кажучи чесно дорогою те перехрестя тільки МИ українці називаєм.
  • Саша

    Коли вже Надал зробить той міст? Скільки людей ще має там загинути чи травмуватись, щоб чиновники знайшли гроші на його ремонт? На бруківку гроші є, її стелять уже усюди де тільки можна, а на ремонт аварійного моста роками наш мер не може знайти гроші! Постає питання навіщо вони так хотіли тоді поставити ту дорогу на баланс міста?! Відповідь одна, корупція, на обїздній багато точок, з яких можна тягнути гроші!!!
  • Ахіл Штейнберг

    Ну допустимо "паліції" це можна простити, бо їх так вчили з 1917року і взагалі вони дауни , але журналюги пишуть фразу "Водій  не впорався з керуванням та врізався" зміст слів хтось знає "не впорався ", водій бідний порався порався і не впорався .....

    А  далі в статті внезапно "Причини аварії встановить слідство" . Занавєс

    Релігія не позволяє написати шо на тому перекресті нема НІХРЕНА, ні дороги , ні розмітки , ні освітлення,а  посередині мосту красень  " бетонний роздільний острівок".

    З дитинства себе питав нах він там ? То архітектурно-конструктоський дибілізм, чи архітектор-констуктор дибіл? Загадка планетаного масштабу.



    P.S. Цікаво би підняти статистику скільки людей там загинуло і скільки покалічилося ч\з той " бетонний роздільний острівок "

    ghr reply Ахіл Штейнберг

    багато, бо колись там навіть коліс наскладали були, потім вони кудись зникли
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up