З'їхав у кювет та різався в дерево: На Тернопільщині загинув 28-річний водій «Хонди»

З'їхав у кювет та різався  в дерево: На Тернопільщині загинув 28-річний водій «Хонди»
  • Шість автопригод трапилося минулими вихідними на дорогах Тернопільщини.
     
  • Двоє людей загинуло, а сімох з травмами госпіталізували до лікарні.

Водій автомобіля HONDA CIVIC не обрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням, з'їхав у кювет та допустив зіткнення із деревом Аварія трапилася на дорозі Почаїв-Радивилів-Броди, поблизу села Будки. Від отриманих травм 28-річний кермувальник загинув на місці ДТП.

Ще одна аварія з травмованими трапилась 21 травня близько 15:00. На лінію "102" надійшло повідомлення від фельдшера бригади екстреної меддопомоги про аварію на автодорозі Татарів-Косів-Коломия-Борщів-Кам'янець-Подільський, неподалік села Верхняківці Чортківського району.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, водій автомобіля DAEWOO LANOS врізався у бетонний стовп. В результаті удару пасажирку госпіталізували до лікарні.

Відео дня

 

22 травня близько 19:20 летально завершилася автопригода для 56-річного пасажира автомобіля ВАЗ 2109. Потерпілий сів в салон до водія у стані алкогольного сп'яніння, який не впорався з керуванням та перекинувся у кюветі.

Нещастя трапилося між селами Новики та Іванчани Збаразької територіальної громади. Водія - жителя Львівської області, 1970 року народження затримали. Детальніше про це читайте тут

З тілесними ушкодженнями доправили до лікарні і 17-річного мотоцикліста. Юнак, керуючи мотоциклом марки Lifan не впорався з керуванням, з'їхав на узбіччя і врізався в металеву огорожу.

Водій автомобіля Audi 80 та двоє пасажирів потрапили до лікарні з тілесними ушкодженнями різного ступеня важкості в результаті аварії, яка трапилася близько 21:40 на Теребовлянщині. Водій Audi 80 не впорався з керуванням і автівка перекинулася. Даний факт внесли в ЄРДР згідно з статтею 286-1 ККУ, а водія затримали.

Небезпечні ігри стали причиною травмування 16-річної дівчини. Потерпіла під час відпочинку у лісі, отримала травми в результаті автопригоди. Вона вирішила прокататися ззовні, ставши позаду на виступ  автомобіля Ford Transit Connect, яким керував одинадцятикласник. Проте не втрималася і впала. Її госпіталізували до реанімаційного відділення.

Усі автопригоди внесені в ЄРДР згідно зі статтею 286 ККУ. У всіх водіїв взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Іван Погарський

    Від   жиру   бісятся,    якби   заробили    працьов   самі    то   можеби   думали   дурнов   башков,   і    пянка    і    наркота,    на    які   скорості   потрібно   летіти   щоб    так    розбити.
  • Raman Stormscreamer

    Так який у всіх психологічний стан ....нічого дивного....скоро ще побутової дурні почне вилазити купа....

keyboard_arrow_up