Тернопільські лялькарі готують прем’єру і сюрпризи

Тернопільські лялькарі готують прем’єру і сюрпризи

Новий 39-й театральний сезон у Тернопільському обласному академічному театрі актора і ляльки відкриють вже 23 вересня. До уваги юних тернополян лялькарі готують прем’єру вистави «Легкий слон» за п’єсою Михайла Сафронова та режисурою Дмитра Татарінова. Тривалість 45 хвилин. Постановка буде цікавою для дітей віком від 4 років. Початок вистав о 12.00 та 14.30. Вартість квитків на прем’єрні покази становить 30 гривень, на вистави діючого репертуару – 25. 

Казка «Легкий слон» знайомить глядачів з індійським слоном Прабу та його подругою мухою  Джуді. У п’ятитонного слона є незвичайна мрія – понад усе на світі він хотів би літати. Подруга муха з усіх сил намагається йому допомогти. Вона знаходить надувні кульки, відводить слона в цирк, бо побачила афішу про літаючих звірів, але їй нічого не вдається. Врешті головний герой розуміє, що здійснення мрії залежить лише від нього самого.

– Ця неймовірна історія навчить літати кожного, – каже головний художник театру актора і ляльки Володимир Якубовський. – І для цього не потрібні крила, головне – щастя!

Одразу ж після прем’єри відбудеться розіграш «Щасливого квитка», власник якого отримає абонемент на безкоштовне відвідування вистав та цікаву книжку. Також усі глядачі зможуть поласувати морозивом, яким пригощатиме Chicken Hut.

Відео дня

А вже у наступну неділю, 30 вересня, малята зможуть побачити веселу казку-гру у постановці головного режисера театру актора і ляльки Володимира Лісового «Ріпка, або казка на городі».

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up