На Театралці - кілька вантажівок. Готуються до приїзду Президента

На Театралці - кілька вантажівок. Готуються до приїзду Президента

Незважаючи на вихідний, Тернопіль уже готується до приїзду Президента Петра Порошенка. Зранку 24 березня на Театральному майдані - чотири вантажівки із написом "Логістичний партнер".

Перед театром - уже напівзведена металева конструкція. Як розповіли журналістці "20 хвилин" працівники, які монтують сцену, так готуються до приїзду Петра Порошенка. Виступ запланований на завтра, 25 березня о 17.00.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Микола

    Відкрийте очі:  https://www.youtube.com/watch?v=kOFp86rn-aY

    Marcus Aurelius reply Микола

    допити з елементами катувань на війні, мародерство, ітд - це печально, це завжди печально, і це завжди присутньо на будь-якій війні. В умовах коли ти відстрілюєшся а біля тебе розбризкані мізки з кров'ю твоїх товаришів, розкидані обгорілі тіла - люди стають трохи жорстокими. Україна скоріш всього збила MH17 - скоріш всього ти пес, бро (сбушник-запроданець). Укр армію інколи інструктують НАТОвці - це не новина, це офіційно відбувається, у нас з ними регулярно спільні крупні (відносно) навчання. СБУ скоріш за все причетна до підпалу в Одесі - скоріш за все ти пес, бро. В Одесі сталась трагедія в дикому хаосі, який творився на тих вулицях. Озвіріла група одних загнала інших в тупік і закидала коктейлями, люди перетворились в звірів. Абсолютно те ж могло трапитись в зворотньому порядку (проросійські закидують проукраїнських). Це той випадок, коли люди в азарті люті і хаосу стають не людьми, дуже сумно що це трапилось. І дуже сумно що цей пес-запроданець за кілька копійок і теплу кришу над головою зараз генерує хвилю ненависті проросійських Українців до проукраїнських. Та й росіян до українців... Чим більше ненависті тим більше буде в майбутньому пролито крові. Як не на війні то в бійках, п'яних поножовщинах на грунті націоналістичних питань...
  • Marcus Aurelius

    Із трійки лідерів, Порошенко об'єктивно найменше зло. Для мене безграмотний, але харизматичний жартівник-малорос (він все життя демонструє, що йому в душі ближче Росія, аніж Україна з її мовою і культурою), який Україну називає порноактрисою ("Украина — актриса немецких фильмов для взрослых: она готова принять в любом количестве с любой стороны."), Томос термосом; не тямить абсолютно в суті (https://apostrophe.ua/news/politics/elections/2019-03-21/zelenskogo-podlovili-na-vopiyuschey-ekonomicheskoy-bezgramotnosti/157855), ніяких конкретних програм не пропонує, окрім загальних популярних лозунгів, очевидно абсолютно зв'язаний і залежний від олігарха, який переховується за межами країни і жадний до наживи - ВІДПАДАЄ. Кандидат №2, ЮВТ представила цікавий проект (Новий курс), ознайомився з ним (~400 ст. pdf) і був здивований, нічого подібного до цього часу ніхто не представляв, всі обходились короткою програмкою, яка була списком цінностей і емітували популістичні лозунги. Але повірити в те, що ЮВТ покаялась, і дійсно, нарешті хоче залишити після себе якийсь вклад в історію нашої країни, НЕ МОЖУ. Спираючись на тісну співпрацю із ублюдком-виродком-боровим пашею лазаренко можна розуміти якого складу цінностей ця людина. І малоймовірно що ця система цінностей була переосмислена і перевернута.

    Marcus Aurelius reply Marcus Aurelius

    Треба дожимати Порошенка щоб той пес повикидав тих паршивців які крадуть, і ініціював потужну антикорупційну реформу.
  • Віка

    давайте таких як Порошенко, свинарчук, Надал завтра посадимо на гралі

    Павло Білий reply Віка

    Ти спочатку сама з болота відмийся.
  • Х.

    ми самі допустили такого президента і самі годуємо всіх керманичів!!!!!!! виходьте на площі і протестуйте  а не в інтернеті сидячи на диванах!! Надоїло!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:01 19 березня деякі споживачі у Тернополі будуть без електрики — адреси 21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up