Біблія Сатани та чудотворна ікона за 1 500 000 гривень: що продають тернополяни в інтернеті

Біблія Сатани та чудотворна ікона за 1 500 000 гривень: що продають тернополяни в інтернеті
  • У багатьох тернополян вдома є непотрібні речі, які можуть коштувати великих коштів.
  • Цього разу ми зробили підбірку речей, які пов’язані з містикою, релігією та окультизмом. Деякі автори оголошень навіть приписують своїм товарам містичні сили. Звичайно, підтвердити це ніхто не може. У фільтрах пошуку ми встановили наш регіон.

Чудотворна ікона – 1 537 000 грн

Автор оголошення продає ікону «Вмираючий Господа Ісуса», написану близько 1890 року. Посилаючись на перекази, продавець вказує, що оригінал ікони був привезений з Риму близько 1700 року в Милятин (біля Львову). Спеціальна комісія визнала ікону чудотворною 10 липня 1747 році. Як пише продавець, збереглося більше тисячі записів про зцілення біля чудотворного образу у костелі села Новий Милятин.

Дві старовинні ікони – 100 000 грн

Як пише автор оголошення, ікони виготовлені в 20-х роках минулого століття. Яка їх історична цінність та чому вони такі дорогі не зрозуміло.

Відео дня

Новий Завіт 1904 року – 50 000 грн

Автор оголошення вказує, що книга була випущена в 1904 році Синодальною типографією. Книга береглась в хорошому стані. Всі сторінки присутні, хоча деякі трохи пошкоджені. Написано Новий Завіт старослов’янською мовою.

Книга «Практична магія» – 14 000 грн

Посібник по чорній магії випущено 1912 року. Як вказав автор, книгу заряджено енергією сильного чорного мага і вона дає великі переваги власнику. Звичайно, підтвердити наявність потойбічних і містичних сил книги автор не може.

Чорна Біблія – 5000 грн

Автор оголошення пропонує придбати колекціонерам і окультистам Чорну Біблію, або, як її ще називають, Біблію Сатани. Що можна робити з цією книгою – невідомо. Чому вона так дорого коштує автор оголошення також не вказує.

До речі, придбати або продати речі можна на Дошці безкоштовних приватних оголошень RIA.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Роман Мейер

    ХХІ століття, а тут ікони, магія, біблії на будь-який смак. І знаходяться ж покупці, як не дивно. Ну нехай ікони, та ще й старовинні - то свого роду інвестиція, знаю колекціонера, який на Віоліті чималі гроші вкладає в ту справу, бо певен, що зможе їх повернути, але книга з магії - це вже і правда дивно

    Петро Білецький reply Роман Мейер

    А наприклад якщо ця книга магії зроблена з людської шкіри, написано кровью і також присутні людські кістки ?? Така кника також представляє собою цінність, так як зробити її непросто ну і матеріал взяти... сам розумієш
  • Петро Білецький

    Дай Боде вам  здоровья хлопці, дуже шукав ту цікаву книжку
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up